Elektronički ured budućnosti: jedno računalo za sve i potpuna pravda

Dellov e-ured budućnosti: Modulab

Dijeljenje računala - Jedan od najfascinantnijih specijalnih natječaja u modernom uredu. Da bi se dobila veća dijagonala i moćniji procesor, koriste se obiteljske veze, tajne intrige, ucjene i prijetnje, a zatim svi imaju skrivene pritužbe. programeri elektronički ured Smislili su budućnost, kako svima pružiti sreću kako nitko ne bi ostao uvrijeđen: trebate računalo da budete ... sami.
Novi model elektroničkog ureda

elektronički ured po imenu Modulabdizajnirali dizajneri Ala alghufaili i Junjie piao u suradnji s jednom od najvećih tvrtki za proizvodnju računala, šumovita dolinaimplementirat će se jednostavna, potencijalno vrlo moćna i profitabilna shema: jedno računalo s ozbiljnim računalnim mogućnostima služi mnogim perifernim uređajima povezanim u komplekse. Svaki zaposlenik moći će zgrabiti bilo koji monitor, izvući tipkovnicu i miš s njega i mirno krenuti na posao. Svi kompleksi povezani su na poslužitelj bežičnom mrežom.
E-ured budućnosti: periferni moduli

Prednosti takve sheme su očite: ušteda na nadogradnja i nadogradnja ureda, nema zabune u kablovima, povećana prosječna brzina računala i što je najvažnije - najveća pravda! Uskoro će šef i najnoviji vježbenik imati jednake mogućnosti i bez uvrede i poniženja prilikom dijeljenja.
E-ured budućnosti: Vrhovna pravda

Provedba takve sheme elektronički ured Odgađa ga samo razvoj komunikacijskih tehnologija, ali nedavno su na tom mjestu poduzeti važni koraci. Recimo, već su se pojavile usluge igara koje čak omogućuju daljinsko umetanje u računalne igre, na tuđi hardver. Mogućnosti procesora i brzina mrežnih veza eksponencijalno rastu, tako da će u bliskoj budućnosti takvi uredi vjerojatno postati stvarnost - i tvrtka šumovita dolina jedan od prvih koji je provalio na tržište opskrbe i održavanja takvih uredskih sustava.
Elektronički ured za 2015. godinu

Kao što razumijete, dizajnirajte u Modulabdizajniran za 2015. godinenije poanta. No, iako će Googleu donijeti sjedište u smislu kreativnosti, dizajn ovog elektroničkog ureda nadahnjuje poštovanje naše budućnosti visoke tehnologije.
E-ured budućnosti: radno mjesto

Pogledajte video: BUĐENJE!!! PREVEDENO NA HRVATSKI. David Icke FULL HD 2014 (Veljača 2020).

Ostavite Komentar