Retro Monocasco Električni motocikl - Novi alternativni gradski prijevoz

Talijanski električni motocikl Monocasco

Modernom stanovniku grada postaje sve teže bez pojedinačnog prijevoza, a prometne gužve čine da ljudi ozbiljno razmišljaju o kupnji mobilnog vozila. Novi španjolski električni motocikl Monocasco idealno je rješenje za one koji trebaju dugačka putovanja gradom bez ponovnog punjenja baterije i uz minimalnu potrošnju goriva. Dizajn "željeznog konja", rađen u retro stilu, neće ostaviti ravnodušnim pristalice trkačke romantike 1970-ih.
Legendarni OSSA trkački motocikl

Autor koncepta Monocasco bio je inspiriran starim motociklom OSSA s 250 konjskih snaga, koji je postao poznat zahvaljujući trkaču Santiago Guerrero. Monocasco s španjolskog znači monocoque - vrsta konstrukcije u kojoj je vanjska školjka glavni i jedini potporni element. Ideja popravka s kraja 20. stoljeća su motocikli sa super modernim oblicima, čiji je motor bio pokriven monokokom.
Gradski prijevoz budućnosti

Novi motocikl, usprkos glomaznom izgledu, izgleda mnogo atraktivnije od svog prethodnika. S obzirom da je ovo gradski prijevoz, neće se uspjeti voziti njime. Unatoč tome, Monocasco je pouzdano prijevozno sredstvo kroz uske gradske ulice.
Talijanski električni motocikl Monocasco

Osnova motocikla je elektromotor, tako da se vozač ne može brinuti o emisiji ispušnih plinova i troškovima goriva. Programeri koncepta nisu odredili koji će se pogoni u Monocascu koristiti za kretanje. Očito je da će veliki slučaj omogućiti ugradnju baterija značajnog kapaciteta. Kako bi bicikl bio ugodniji za svakodnevne gradske izlete, planirane su male izmjene sjedala.
Modni koncept električni bicikl

Nadajmo se da će ovaj električni motocikl uskoro biti pušten u promet. Zaista, za OSSA ništa nije nemoguće.
A za one koji vole poznatiji bicikl, treba se sjetiti njegovog električnog brata, E-bicikla iz E.

Pogledajte video: 15 Impressive Campers & Trailers 2019 - 2020 Worth Seeing (Veljača 2020).

Ostavite Komentar