Kako izgleda ultraluksuzni japanski vlak u kojem se možete osjećati poput milijardera

Ultraluksuzni japanski vlak Shiki-Shima.

Svi su već navikli na to da u Japanu voze superbrzi vlakovi. No čini se da su Japanci odlučili osjetiti okus života. Uskoro će se u ovoj zemlji pojaviti ležeran i doista luksuzan vlak u kojem možete polako putovati, diveći se okolnim krajolicima. U takvom se vlaku možete osjećati kao pravi milijarder.
Shiki-Shima je luksuzni vlak tvorca Porschea, Ferrarija i Maseratija.

U svibnju 2017. Shiki-Shima priprema se za pokretanje - luksuzni vlak koji se može pohvaliti dvokatnim luksuznim apartmanima, standardnim apartmanima i automobilima s ogromnim panoramskim prozorima.
Luksuzna čekaonica za putnike vlaka na kolodvoru Tokio.

Autor projekta je Ken Kiyuuki Okuyama. Ranije je radio za General Motors i Porsche AG. Upravo je on stvorio dizajn Ferrarija Enzoa, Maseratija Quattroportea i mnogih drugih legendarnih automobila.
Pravi luksuz!

Ruta vlaka Shiki-Shima proći će istokom zemlje nudeći izlete za jednu, dvije ili tri noći. Tijekom izleta putnicima će se govoriti o jedinstvenoj kulturi, zanatima i hrani regije kroz koju vlak prolazi.
Vlak u kojem se osjećate kao kod kuće.

Svake sezone jedinstveni vlak slijedit će novu rutu, koja će sigurno uključivati ​​atrakcije poput vrućih izvora Naruko i dvorca Hirosaki.
Luksuzni apartmani sa kadom.

10 vlakova uključuju dvije platforme za promatranje futurističkog izgleda, sjajni restoran, zajednički salon i privatne apartmane jedinstvenog dizajna.
Dvodjelni automobilski restoran ima dovoljno stolova i stolica za sve putnike. Jedinstveni vlak moći će na let uzeti samo 34 putnika.
I bar za goste.

Svaki apartman opremljen je krevetom, ormarima za odlaganje, tušem i wc-om.
Dizajn interijera izrađen je pomoću biljnih motiva i trebao bi pridonijeti opuštanju.
Udobni dvokrevetni apartmani.
Moderna kuhinja.
Japanski vlak s panoramskim prozorima.

Ekstravagantna dvoslojna kočija restorana ima dovoljno stolova i stolica za svih 34 putnika za uživanje u obrocima i slikovitom okruženju. Nakon ručka gosti se mogu opustiti i uživati ​​u živopisnom pogledu na dvije futurističke platforme za gledanje.
Sve za praktičnost putnika.
Bon putovanje i ugodni dojmovi!

Pogledajte video: Moj bazen (Travanj 2020).

Ostavite Komentar