Kako odabrati savršene stolice za blagovanje

Kako odabrati prave stolice za blagovaonicu

Odabir stolica za blagovaonicu izgleda kao jednostavan zadatak, koji ne zahtijeva puno truda ili vremena. Čini se da je samo odlazak u trgovinu i kupnja običnih tradicionalnih stolica, svima poznatih iz djetinjstva, dovoljan. Nudimo odustati od dugoročnih navika i obratiti pažnju na originalna rješenja problema sjedala u blagovaonici.

Dodir antike u modernom interijeru

Cherner stolice u unutrašnjosti blagovaonice

Najupečatljivija značajka modernog interijera je neizostavna upotreba čak i nagovještaja o berbi. Cherner stolice odličan su primjer kako prošlost (u ovom slučaju 1950-ih) može postati zanimljiv element u trendi blagovaonici.

Eklektična zabava

Eklektična zabava

Možete sigurno kombinirati stolice nekoliko stilova, čak i potpuno različitih vrsta. Na primjer, lijepa klupa s mekim sjedištem izgledat će zanimljivo i stilski. Trebate samo pronaći neki element koji sjedinjuje stolice oko stola. To može biti samo jedna shema boja.

Harmonija s dekorom

Jedinstvena shema boja s dekorom

Stolice ne moraju biti u skladu sa stolom, to može biti neki zanimljiv dekor u sobi. Žute stolice kombiniraju se s veselim lampicama iste boje. Nijanse nikako ne bi trebale biti identične, unutrašnjost će imati samo koristi od malo kontrasta.

Modernizirana tradicija

Nova vizija za tradicionalne stolice

Možete kupiti set tradicionalnih stolica, ali ih malo promijeniti, dajući moderniji izgled. Tartan je uzorak koji nikad ne izlazi iz mode. Divno izgleda s leđa, potpuno gubeći šarm klasika.

Neobični oblici

Okrugle stolice za modernu blagovaonicu

Predlažemo da se odlučite za eksperiment i detaljnije pogledate okrugle ili ovalne stolice, posebno ako u blagovaonici postoji okrugli stol za blagovanje. Pored toga, drugi elementi istog oblika mogu se koristiti u harmoniji u sobi.

Svijetli naglasci

Svijetli naglasci u interijeru

Zašto ne napravite presvlake stolica na kojima gospodar i domaćica sjede svijetle i upečatljive. Prvo, ovo je jedan od načina ažuriranja interijera, i drugo, stvaranje željenog raspoloženja u blagovaonici.

Prirodnost je uvijek u trendu

Ecotema je uvijek u trendu

Ako je dnevna soba otvorenog plana uređena u mirnoj atmosferi, za blagovaonicu je najbolje odabrati neutralne tonove. Bit će idealno mjesto za obiteljsku večeru bez kravata i večernjih haljina.

Igra s visinom

Dobra igra u kontrastu

Stolice su odličan način igranja u kontrastu, na primjer, u visini leđa. Osim toga, visoke stolice pomoći će vizualnom ispunjavanju prostora u velikoj sobi. Osim idealnih stolica, za dnevni boravak također će vam trebati prikladan stol za blagovanje.

Pogledajte video: Ideja za uređenje moderne blagovaonice (Veljača 2020).

Ostavite Komentar