5 tajni NUDE ljetne šminke

5 tajni NUDE ljetne šminke

Prirodni make-up je prirodnost u svim njenim manifestacijama. Mat i ujednačena koža, lagano, jedva primjetno rumenilo, izražajne oči, obrve i trepavice. Važno je nanijeti proizvode za šminku tako da nisu uočljivi.

Tajna 1. Tekućina umjesto vrhnja

Tečnost umjesto vrhnja

Tekstura temelja trebala bi biti vrlo lagana i prozračna. Ne smije se razlikovati od tona kože. Gotovo svaka profesionalna marka ima tekućinu ili pjenu koja se prilagođava karakteristikama određene osobe. Ako se nakon nanošenja učinka "maske" na vašem licu pokaže nešto drugo.

Tajna 2. prašak

prah

Puder je važna komponenta prirodne šminke. U mnogim slučajevima ljeti lako zamjenjuje temelj. Njegov je glavni zadatak učiniti kožu matom. Za područje oko očiju vrijedi koristiti posebne skrivače koji će pomoći prikriti masne krugove i natečenost.

Tajna 3. Pastelne boje

Pastelne boje

Prirodne nijanse treba odabrati za sjene i sjaj. Svijetle treba ostaviti za večernju šminku, a prirodni zahtijevaju tople nijanse smeđe, žute, terakote.

Tajna 4. Rumenilo

ruž

Rumenilo mora biti prisutno, pa rumenilo ili bronzer treba odabrati što je moguće prirodnije.

Tajna 5. Ruž za usne

pomada

Prirodne pomalo bujne usne mogu biti čak i za tanke vlasnike. Dovoljno je koristiti jedan mali trik. Potrebno ih je malo masirati pilingom i namazati uljem peperminta, otopljenim u bilo kojem baznom (kozmetičkom) ulju. Najbolji ruž i sjaj za ljeto su oni koji prirodnu boju čine zasićenijom.
Ali navečer možete učiniti hrabrije šminke, naglašavajući oči. Štoviše, ove godine u modi najneobičniji trendovi svijetli su i sjajni u doslovnom i figurativnom smislu te riječi.

Pogledajte video: Makeup za početnike (Travanj 2020).

Ostavite Komentar