Ekstravagantna haljina za Dita von Teese, otisnuta na 3D pisaču i ukrašena kristalima Swarovski

3D haljina za Dita von Teese, otisnuta na 3D pisaču i ukrašena Swarovski kristalima.

Kraljica burleske Dita von Teese pokazali su zapanjujući outfit stvoren pomoću 3D tehnologije ispisa. Crna haljina s dubokim dekolteom sastoji se od 17 pojedinačno otisnutih najlonskih fragmenata i ukrašena je s 12 tisuća Swarovski kristala.
Originalna haljina za kraljicu Burleske, otisnuta na 3D pisaču i ukrašena kristalima Swarovski.

U New Yorku, Ace Hotel je upriličio demonstraciju izvorne 3D tiskane haljine Shapeways. Kreatori visokotehnološke odjeće su dizajner Michael Schmidt i arhitekt Francis Bitonti, I predstavila neobičnu stvar Dita von Teese - američka izvođačica predstave u burleskom stilu, modna manekenka, glumica i jedna od najromantičnijih žena našeg vremena.
Neobična 3D haljina za Dita von Teese, koju su stvorili dizajner Michael Schmidt (Michael Schmidt) i arhitekt Francis Bitonti (Francis Bitonti).

Ova zapanjujuća haljina ispisana je na 3D pisaču. Međutim, u početku su dizajneri morali napraviti 3D model u programu za stvaranje trodimenzionalne animacije „Maya“, a zatim proći sve detalje u „Rhino“, ispisati 17 fragmenata najlona na 3D printeru, ukrasiti ih dvanaest tisuća Swarovski kristala i na kraju prikupiti sve dijelove rukom.
Burleska kraljica Dita Von Teese pokazala je zadivljujuću 3D ispisanu haljinu ukrašenu kristalima Swarovski.

Računalno modeliranje omogućilo je „uklapanje“ 3D haljine u skladu sa savršenom figurom Dita von Teesea. Kao rezultat toga, odijelo je "sjelo" tako savršeno da se doživljava kao druga koža i uopće ne ograničava pokrete.
Dita von Teese u 3D haljini s dubokim dekolteom, nošena na svilenom pokrivaču od mesa.

Takva high-tech haljina je savršena i cipele koje su kreirali arhitekti i ispisali na 3D pisaču, Takve su stvari popularne i izgledaju impresivno.

Pogledajte video: Svečano otvaranje prvog INOMA CONCEPT STORE-a u Banja Luci Delta Planet (Travanj 2020).

Ostavite Komentar