Moderan funkcionalni dizajn malog studija u New Yorku

Moderan funkcionalni dizajn stana u New Yorku.

Mali studio apartman površine 46 četvornih metara od mjesta skladištenja svih vrsta glomaznih predmeta i neobičnih umjetničkih djela vlasnika je pretvorio u moderan udoban dom. Moderni dizajneri još jednom su dokazali da zahvaljujući kompetentnoj optimizaciji prostora možete urediti stan bilo koje veličine.
Lagani dizajn interijera iz studija JPDA.
Ugodna potkrovlja spavaća soba od JPDA.

Mali stan, koji je Michael kupio u New Yorku 1999. godine, pod strogim vodstvom dizajnera iz studija JPDA Iz skučenog stana s neprestanim neredom pretvorio se u, iako malene, ali uistinu luksuzne apartmane s ugodnom i ugodnom atmosferom. Prije intervencije profesionalaca, stan je više sličio skromnoj sobi, prepunoj raznolikih predmeta i brojnih neobičnih umjetničkih djela koja pripadaju vlasniku. Nakon analize situacije, dizajneri su došli do zaključka da je, prije svega, potrebno riješiti se nereda, a drugo, optimizirati prostor, ističući funkcionalna područja za kuhanje i odmor. Drugi zadatak koji su profesionalci postavili bio je redizajn interijera. Studijski stručnjaci JPDA odlučio je da je lako upotrijebiti lakonski dizajn korištenja suzdržane sheme boja u ovoj situaciji.
Vučne police skrivene u stepenicama kako biste uštedjeli prostor.
Ugodna kuhinja od svijetlog drva JPDA.

Kao rezultat toga, skučeni stan pretvorio se u ugodno prebivalište s velikim brojem ugrađenih mjesta za odlaganje stvari uredno skrivenih iza sjajnih bijelih vrata ormara i u drvenom stubištu koje vodi do improvizirane spavaće sobe - malog potkrovlja s prostranim krevetom. Unutrašnjost stana izrađena je uglavnom u bijeloj boji s dodatkom svijetlih elemenata od drva.
Svijetla kupaonica u malom njujorškom stanu.
Dizajnirajte mali studio apartman u New Yorku.

Transformatorski stan - dom i projekt mladog ruskog dizajnera Vlada Mishina, kao i još jedan zanimljiv primjer kompetentne optimizacije malog prostora.

Pogledajte video: Chris Bangle: Great cars are Art (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar