Ljubitelji su u Fordov stambeni modul ugradili inovativan krevet, pretvarajući ga u najbolji dom za odmor

Kuća za odmor s najslađim krevetima.

Stambeni modul od stakloplastike za Ford Transit primio je napore ljubitelja kreveta zanimljivog dizajna. Zahvaljujući njoj, vlasnici takve kuće mogu radikalno promijeniti unutrašnjost životnog prostora, postižući potrebne parametre udobnosti, nosivosti ili broja kreveta.
Izgleda vrlo moderno.

Ljubitelji su dobri stari Ford Transit pretvorili u automobil za obitelji koje vole putovati i igrati se vani. S duljinom karoserije od 6,4 metra, u automobil su stavili sve što bi moglo biti potrebno tijekom rekreacije na otvorenom. Kombi je dizajniran za 2-4 osobe. Ima dovoljno slobodnog i prostora za spavanje, kuhinja i kupaonica. Postoje razni dodaci za zanimljivo zabavno provod. Naravno, u Fordu postoje brojna mjesta za pohranu svih vrsta stvari. Međutim, sve to blijedi pored jednog zanimljivog detalja.
Mnogo prostora za skladištenje.
Tu je sve što trebate.

Glavni "čip" Ford Flash-a, prema urednicima Novate.ru-a, su sami vezovi. Činjenica je da su radi uštede slobodnog prostora svi kreveti ugrađeni na posebne električne pogone, što dodatno proširuje mogućnosti unutrašnjosti kampera. Očito je da se ti razvodni kreveti mogu lako preklopiti. Ništa manje važno nije i činjenica da se sve to događa klikom na gumb. Nema ručnog rada!
Cool pokretni kreveti.
Pomozite reorganiziranju mjesta.

To se odnosi i na veliki bračni krevet, koji je postavljen na stražnjoj strani kampera. Ako je potrebno, može se podići na strop. Pomicanje kreveta prema gore i dolje omogućuje vam da preuređujete prostor prikolice, postavljajući druge komade namještaja, poput stola za blagovanje ili stolica za sjedenje. Ako je potrebno, oslobođeni prostor može se koristiti kao dodatni prostor za odlaganje.
Za cijelu obitelj.


Nastavak teme domaće brutalne mobilne kućice koje će "dati svjetlo" zapadnim kolegama i ne samo.

Pogledajte video: REPORTS. Poljoprivredni muzej - "Istorijat gajenja konoplje" (Travanj 2020).

Ostavite Komentar