Gradite i svirajte: konstruktor koji vam omogućuje izradu glazbenih instrumenata

Sakupljajte i igrajte se.

Postoji ogroman broj dizajnera, kako za djecu, tako i za prilično odrasle. Danas će se razgovarati o jednoj takvoj stvari. Činjenica je da ovaj inovativni set omogućuje prikupljanje pravih glazbenih instrumenata i sviranje na njima po završetku montaže.
Sjajan konstruktor.

Postoji mnogo različitih dizajnera. Neke su zanimljivije od drugih, neke su čak i namijenjene uglavnom odraslima. Jedan od takvih sigurno se može smatrati novim dizajnerom UGears-a, koji vam omogućuje da vlastitim rukama izrezujete i sastavljate potpuno radeći glazbeni instrument. Vrijedi odmah primijetiti da prije nego što sve funkcionira kako treba - morate se znojiti lijepo, raditi pažljivo i pažljivo. Ali na kraju, možete se upustiti u stvarno rijetku, zanimljivu stvar zbog koje svi prijatelji mogu zavideti!
Sve što trebate učiniti sami.

Iskreno, treba dodati da UGears svoje odrasle dizajnere mazi već više puta nudeći da sakupe (uglavnom od drva) najnevjerojatnije mehaničke stvari koje će uspješno raditi više od jedne godine i svakodnevno zadovoljavaju svog sretnog vlasnika.
Izgleda nevjerojatno.

Ovaj antički glazbeni instrument, kopija pravih instrumenata iz 16. stoljeća, danas se smatra biserom kolekcije dizajnera UGears. Set se smatra najsloženijim s tehničke strane, zahtijeva najviše vremena za sastavljanje, u usporedbi s drugim dizajnerima tvrtke. I nema sumnje da ako sve napravite kako treba, instrument će doista zasjati prekrasnom melodijom. Naravno, ako uspijete naučiti igrati takvo nešto (zapravo nije tako teško). Morat ćete igrati na malom rotirajućem gumbu i šest gumba koji reguliraju ton i zvuk instrumenta.
Pravi ukras.

Ne samo ljubitelji glazbenih instrumenata, već i ljubitelji svih vrsta zagonetki cijenit će novog dizajnera, jer ćete sve morati sami izrezati i sastaviti. Također je vrijedno dodati da je dizajner izašao na vidjelo zahvaljujući crowdfunding kampanji. Također je važno da se violina sastavi bez korištenja ljepila. Za montažne radove nisu potrebni posebni alati. Sve što je možda potrebno već je u kutiji s detaljima.
Nije tako komplicirano.


Nastavak teme 10 glupih opcija u modernim automobilima za koje se bolje ne bavite ni pod kojim okolnostima.

Pogledajte video: Lepa Brena - Vreme je nase - Official Audio 1986 (Travanj 2020).

Ostavite Komentar