7 najhrabrijih automobilskih koncepata novijeg vremena

Najneobičniji koncepti ove godine.

Svake godine na tržište izađe ogroman broj najrazličitijih automobila koncepata. Neki od njih napravljeni su samo u svrhu promocija, drugi vam omogućuju razvoj dizajna, a drugi za promicanje inovativnih tehničkih rješenja. Neće svaki takav objekt inženjerske kreativnosti krenuti na dug put, ali svaki je od njih vrijedan na svoj način za automobilsku industriju. Danas ćemo govoriti o najupečatljivijim primjerima novijeg vremena.

1. Toyota Toyota koncept

Drvo je ponovno u modi.

Drveni koncept Toyote predstavljen je relativno nedavno. Zanimljiv automobil, čije je tijelo sastavljeno od 86 drvenih ploča, dizajniran je za dvije osobe. Iskreno, vrijedno je napomenuti da takvi automobili za automobilsku industriju uopće nisu novost, već povratak zaboravljenim tradicijama. Drveni koferi nisu bili rijetkost već u prvim automobilima.

2. Lexus vs ogledala

Dolje sa ogledalom.

Nedavno je predstavljen i zanimljiv Lexus SUV. Na prvi pogled, nema ništa bitno izvanredno u automobilu, međutim, to uopće nije istina. Tajna je u tome što ovaj kotsneptualnaya SUV uopće nema ogledala. Proizvodna tvrtka zamijenila ih je ekranima i kamerama. Zanimljiv eksperiment vrijedan pozornosti.

3. Mobilna tehnologija umjesto svega

Baš nevjerojatno.

Projekt Rolls-Royce Vision 100, prikazan u Ženevi, pokazuje kako mobilna tehnologija može u doglednoj budućnosti radikalno promijeniti automobil. U sklopu projekta predstavljen je automobil s nevjerojatno visokom razinom automatizacije i, osim toga, bez prozora u uobičajenom smislu.

4. Mercedes i njegov Maybach

Takva ljepota!

Mercedes je ranije predstavio zanimljiv koncept koji će svima omogućiti da u dogledno vrijeme vide kako bi trebala izgledati unutrašnjost automobila. Koncept je implementiran na temelju potpuno novog Maybacha.

5. Pininfarina

Vodikov superkar.

Ove godine predstavljen je izvanredan Pininfarina automobil. Ova ljepota košta oko 2,5 milijuna dolara, a za razliku od većine drugih koncepata, bit će puštena na tračnicu. Ključna značajka automobila bila je to što je bio jedan od prvih punopravnih sportskih automobila na vodikove gorivne ćelije.

6. Nema prozora bez vrata, koncept ljudi je pun

Hrabri dizajn.

Ništa manje znatiželjni Mercedes 'Vision Van predstavljen je u više automobila. Automobil je prava bitna inovacija, radi na elektroničkom motoru i ima nevjerojatno široku funkcionalnost. Sve to nadopunjuje futuristički dizajn.

7. Tesla

Naprijed u budućnost.

Naravno, Teslina linija nije mogla ugoditi novom konceptu. Kao i uvijek, ovi automobili oduševljavaju ne samo stilskim dizajnom, već i interijerom. Novi konceptualni model iz 2016. obećao je na tržište električni automobil s neobično spremnom baterijom.
Nastavljajući temu najviše nestandardnog 7 najneobičnijih parkirnih kompleksa na svijetu stvorili ljudi.

Pogledajte video: Pod zastavom Muhameda bosanski prijevod 1977 1080p BluRay x264 AAC (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar