Namještaj od kocke. Dizajnerski Cubel Mini by Venezia Homedesign

Cubel Mini: Mekane kocke dizajnerskog kauča

Predivan namještaj koji pomaže kombinirati posao s užitkom, izmislila je tvrtka. Venezia homedesign, Očekuje se da će se svidjeti i odraslima i djeci, jer ovo nije ništa drugo nego dizajner kauča koji se sastoji od modula-kocke. Inovativna sofa Cubel mini ovo je višenamjenski interijer koji se može pretvoriti u namještaj gotovo bilo koje vrste i svrhe, i uzbudljiva igra, koja može povezati čak i djecu predškolske dobi.

Fleksibilnost ove sofe može se samo zavidjeti: kao da se magijom može pretvoriti u gotovo bilo koji namještaj, pružajući sve moguće želje. Od kubičnih modula opremljenih prikladnim čičakom za veštačko zatvaranje za njihovo pričvršćivanje možete izgraditi radni kut i sjedeći kut, otomane i fotelje, klupu i krevet, sofu i ležaljku, kao i eksperimentalne predmete izmišljene improvizirano. Izdržljivi i naponski otporni ulošci od poliuretanske pjene uspješno će preživjeti tijekom aktivnog "napada" na mlađi namještaj mlađe generacije, a također će omogućiti uporabu Cubel Mini-a kao vrtnog namještaja ili namještaja za trijem seoske kuće.
Cubel Mini: Mekane kocke dizajnerskog kauča
Cubel Mini: Mekane kocke dizajnerskog kauča
Cubel Mini: Mekane kocke dizajnerskog kauča

Kao i svaki drugi višenamjenski namještaj, dizajner Cubel Mini sofe dizajniran je za male apartmane male veličine u kojima trebate uštedjeti prostor bez uskraćivanja udobnosti. S druge strane, za dječje sobe i uredske prostore takav će namještaj biti i vrlo koristan. Posebno za djecu, jer se djeca vole igrati s dizajnerom, a ako im dopustite da samostalno grade namještaj od kockica-modula, zasigurno će doći u neopisivo oduševljenje.
Cubel Mini: Mekane kocke dizajnerskog kauča
Cubel Mini: Mekane kocke dizajnerskog kauča

Zamjenjivi poliuretanski premaz jednostavan je za čišćenje, osim toga, autori projekta pružili su brojne mogućnosti boja za ovaj premaz, gotovo za svaki ukus. Proizvođač dizajna namještaja Cubel Mini je DesignYouEdit, detalji na web mjestu organizacije.

Pogledajte video: Kako napraviti LEGO Namještaj za dnevni boravak (Veljača 2020).

Ostavite Komentar