Izuzetno korisne gizmove koje prvo trebate ponijeti sa sobom na putovanje

Korisne stvari koje će svako putovanje učiniti ugodnijim.

U pravilu, prije nego što se upustimo u putovanje, nemamo razmišljanja o plaži ili osvajanju drugog planinskog vrha. Međutim, iskusni turisti znaju da prvo morate sve izvagati i pravilno spakirati kofer, jer na mnoge sitnice jednostavno zaboravljamo. Da biste izbjegli nesretni incident na putovanju, sada je vrijedno obratiti pažnju na popis korisnih gizmova iz našeg pregleda.

1. Poklopi za pranje

Navlake za pranje i kako ih koristiti.

Navlake za odjeću korisne su ne samo za stvari u perilici rublja, već i izvan praonice rublja. Na primjer, pomoću njih se u skupine mogu nježno spakirati stvari u kofer. Na kraju odmora mogu sakupljati prljavo rublje. Također, mrežasta tkanina čini platnene prekrivače idealnim za prijevoz dječjih igračaka s plaže, omogućavajući svom pijesku dovoljno sna na putu.

2. Vješalica na naduvavanje

Vješalica za napuhavanje ceste.

Gdje god bili, vješalice na napuhavanje omogućit će vam organiziranje pristojnih uvjeta za spremanje odjeće. Osim toga, vrlo su lagane i ispuhane gotovo ne zauzimaju prostor u kovčegu.

3. Sklopiva boca

Sklopiva boca vode

Svijetle boce s vodom koja se lako namotati do veličine privjeska za ključeve i objesiti na ručku torbe ili ruksaka. Ovu vrstu kontejnera možete ponijeti sa sobom na kampiranje, u avionu ili pješice i po potrebi se lako rasporediti.

Video bonus:4. Nasloni za leđa

Ograničenja na naslonima za sjedala.

Ograničenja za leđa - uređaji su vrlo specifični. Oni otvoreno smetaju nekima od njih, dok drugi, naprotiv, puno pomažu. Ova čuda izgledaju kao mali uglovi koji bi se trebali pričvrstiti na stražnju stranu sjedala ispred vas kako biste zaštitili koljena i stol od iznenadnog manevra susjeda ispred. Uređaj neće dopustiti proširenje sjedala i zaštitit će vas i vašu imovinu od nepažljivih postupaka drugog putnika.

5. Držač za kofer

Pričvršćivač za pričvršćivanje druge vrećice.

Jednostavan uređaj koji vam omogućuje prikladno pričvršćivanje torbe na glavni kofer. Ovaj će uređaj postati nezamjenjiva stvar za ljude koji dugo čekaju u zračnoj luci, putovanje s transferima ili mnogo kretanja po gradu.

6. Multi-adapter

Multi-adapter za sve utičnice.

Vjerojatno se kod svakog neiskusnog putnika dogodila takva smetnja kao nemogućnost punjenja određenog uređaja zbog neprimjerenog ulaza u sobu. Da biste riješili ovaj problem jednom za svagda, pomoći će multi-adapter koji odgovara bilo kojoj vrsti utičnice, a ima i dva USB priključka koja vam omogućuju punjenje još više uređaja.

7. Wi-Fi repetitor

Wi-Fi repetitor.

Slabi Internet signal vječni je problem kafića, hotela, zračnih luka i željezničkih stanica. U rješavanju problema pomoći će vam Wi-Fi repetitor pomoću kojeg možete nekoliko puta pojačati signal i uživati ​​u visokokvalitetnom, brzom internetu.

8. Spremnik za hranu

Sklopivi spremnik za hranu.

Za razliku od običnog spremnika, ovaj primjerak ima fleksibilan dizajn i zauzima puno manje prostora u torbi. Modne torbice izrađene su od svijetle guste silikone koja se lako čisti i uklapa se i u najskromniju torbu.

9. Vrećice za vakuum

Vakumske vrećice za pakiranje stvari.

Vrećice s vakuumom nezamjenjiva su stvar za one koji planinu stvari trebaju staviti u mali kofer. Teško je povjerovati, ali upotrebom takve ambalaže možete smanjiti prtljagu za pola. Uz to, prilikom pakiranja u takve vrećice, ne morate brinuti da li ćete se zaprljati.

10. Filter za vodu

Kompaktni filtar za vodu.

Kompaktni uređaj, sličan teleskopu, zapravo je prijenosni filter za vodu, a prema programerima uređaj može pročistiti vodu od štetnih bakterija i nečistoća metala za 99 posto. Pored toga, filter je vrlo jednostavan za upotrebu: samo morate jedan kraj pričvrstiti na vrat boce, a drugi staviti na usta i gutljaj.

11. Putno željezo

Prijenosno bežično glačalo.

Iskusni putnici znaju da nije svaka soba pegla. Stoga, ako želite biti potpuno naoružani i izgledate uredno, uzmite svoje. Uz to, sada postoje posebna putna glačala. Najčešće su vrlo malene i bežične. Takav uređaj nesumnjivo će se nositi s glačanjem par stvari i neće zauzeti puno prostora u vašem putnom koferu.

12. Alarm

Prijenosni privjesak alarma.

Kako se tijekom odmora ne biste brinuli o sigurnosti svojih stvari, pobrinite se za vlastitu sigurnost. U tome će vam pomoći prijenosni alarmni sustav, mali isječak s ožičenjem. Umetaju se u prostor između vrata i zaglavka i emitiraju glasan signal kad se vrata otvore. Usput, uređaj se može objesiti ne samo na vrata, već i na prozoru.

13. Novčanik

Novčanik koji se pričvršćuje na donje rublje.

Sitni novčanik s gumbom koji se neprimjetno pričvršćuje na grudnjak i omogućuje vam sigurno kretanje po nepoznatom gradu novcem i kreditnim karticama, bez straha da će ih ukrasti.

14. Odbijač insekata

Ultrazvučno sredstvo za odbijanje insekata.

Da insekti ne zasjenjuju odmor u toplim zemljama, pobrinite se za zaštitu od njih. Na primjer, svoj broj možete osigurati pomoću prijenosnog ultrazvučnog repelera, koji je utikač s zvučnikom. Sve što trebate učiniti je spojiti uređaj u utičnicu, a uređaj je apsolutno bezopasan za ljude, čak se može koristiti i u sobi u kojoj svi spavaju.

15. čepići za uši

Pametni čepići za uši.

Bučni susjedi neće vam ometati san ako uzmete ove ušne čepove sa sobom. Oni savršeno apsorbiraju svu vanjsku buku i u stanju su emitirati ugodnu glazbu.

16. Funkcionalni kofer

Kofer visoke tehnologije.


Dobar kofer jedna je od važnih komponenti ugodnog putovanja. Međutim, sada na tržištu postoje modeli koji se razlikuju ne samo atraktivnim izgledom, već i impresivnim skupom funkcija. Na primjer, ovaj je kofer opremljen ugrađenim GPS modulom, Bluetoothom i elektroničkom bravom. A uređajem upravlja mobilni telefon.

17. Organizatori

Organizatori za posteljinu.

Kako bi osigurali da donje rublje i kupaći kostimi ne gube oblik tijekom prijevoza, koristite posteljinu za posteljinu. Usput, korisni su ne samo na putovanju, već i kod kuće.
Nastavljajući temu putovanja Popis svih stvari koje možete pokupiti iz hotela "u sjećanje" i s čistom savješću.

Ostavite Komentar