Klizač s dvostrukim zaslonom

Klizač s dvostrukim zaslonom

Prije desetak godina, čak i jedan dodirni zaslon u pametnom telefonu - već je bilo puno. A sada, kada doslovno sve na svijetu postane senzorno, jedna osjetljiva površina premala je. Uostalom, drugi zaslon osjetljiv na dodir može se pretvoriti u gotovo bilo koji periferni uređaj, od tipkovnice do igračke ručice; stoga se nedavno pojavio koncept dodirni klizač telefona.
Klizač s dvostrukim zaslonom

Klizni telefoni s uvlačenjem gornje ploče odavno su osvojili ljubav potrošača. Klizači na dodir također postoje i nude se na tržištu. Prednost svih uređaja ovog faktora oblika je u tome što njihova veličina, ako je potrebno, varira od male trake koju je prikladno nazvati (za razliku od ogromnih tableta), do prilično velike površine sa zaslonom i gumbima. Na takvim klizačima možete čak i upisati velike tekstove, ako vaši prsti nisu previše debeli!
Klizač s dvostrukim zaslonom

A na uređaju s dugim nazivom "Rotatable Twin Touch Display Mobile Phone" ("okretni telefon s dvostrukim dodirom") umjesto ploče tipkovnice - kao što ste već shvatili, drugi zaslon. Autor koncepta napominje da zaslon, iako ne smanjuje cijenu gadgeta, može biti vrlo koristan u ispisu, igrama, gledanju videozapisa ... Kao rezultat toga, korisno područje glavnog zaslona klizača značajno će se povećati.
Dodirnite klizač kao uređaj za igru

"Chip" dodirni klizač trebalo bi omogućiti ne samo pomicanje drugog zaslona duž jedne osi, već i okretanje njegovih dijelova, poput palube s pola kartice u ruci mađioničara.
Dodirnite klizač kao uređaj za igru

Autor dizajna ovog koncepta je indijski inovator Abhi Muktheeswarar. Nije poznato hoće li rotirajući klizač dodirnog zaslona milijuna, poput Applea, ali moguće je da će i šesti iPhone izgledati tako
Klizač s dvostrukim zaslonom

Ostavite Komentar