7 iskreno neobičnih stvari koje su oborile rekorde o broju narudžbi na internetuSvake sezone na svijetu ima sve više i više čudnih stvari i dodataka. Nisu svi podjednako korisni. Ipak, na tržište povremeno padaju iskreno čudni uređaji koji se nakon kratkog vremena pretvaraju u pravi hit. Sada se radi samo o nekoliko takvih gizmova.

1. "debeli" jastuk

Jastuk za praksu. | Foto: lemurov.net.

Vrlo čudan predmet koji je stekao nevjerojatnu popularnost među mladima. To je zato što ovaj jastuk ima silikonske usne, koji su (prema proizvođaču) potrebni kako bismo vježbali poljupce.

2. "Romantični" madrac

Sjajne stvari. | Foto: velvet.by.

Koji je glavni problem s bračnim krevetom? Ne možete jednostavno leći sa srodnom dušom i zaspati na boku, istovremeno zagrljajući. Oni koji su već probali složit će se da to (blago rečeno) nije baš prikladno. Ovo je vrsta napuhanog madraca koja je stvorena da riješi ovaj problem, unutar kojeg možete zalijepiti lakat ili čak cijelu ruku.

3. flaster za oči

Korisno za svaku fashionisticu. | Foto: feedjc.org.

Flaster dizajniran za predstavnike lijepe polovice čovječanstva. Ovaj flaster potreban je samo tako da nepotrebni tragovi boje ostanu na koži prilikom nanošenja maskare na trepavice. U pravilu će u jednom paketu biti nekoliko desetaka žbuka, tako da će dugo trajati.

4. Dame pisoar

Korisno je na putovanju. | Foto: alitrack.ru.

Priprema za zadovoljenje malih potreba žena tijekom putovanja. Takav pribor je u nevjerojatnoj potražnji. Do danas je samo u Europi prodano više od 5 milijuna jedinica mobilnih pisoara za žene.

5. Cipele-naljepnice

Povedite sa sobom na odmor. | Foto: styleinsider.com.ua.

Vrlo specifične cipele koje vam omogućuju hodanje bosonog (gotovo). Posebna fleksibilna ploča zalijepljena je izravno za stopalo, štiteći je od svih neugodnih iznenađenja koja se mogu pojaviti na pijesku ili u travi.

6. Jastuk za spavanje u bilo kojem položaju

Ovo nije WC poklopac. | Foto: lemurov.net.

Ovo uopće nije toaletni poklopac, već vrlo udoban jastuk koji je dizajniran posebno za spavanje bilo gdje. Prije svega, jastuk bi trebali cijeniti oni koji vole spavati u raznim vozilima, uključujući i javna. Na primjer, u autobusu ili avionu.

7. Pete pete

Jastuk za pete je koristan. ¦Foto: yandex.ru.

Postoji takav uređaj kao "auto-peta", koji je potreban kako biste lako mogli upravljati strojem u cipelama s potpeticama. Ovaj jastučić je u osnovi isti, međutim, koristi se već u svakodnevnom životu.
Želite saznati još zanimljivosti? Zatim pročitajte o kako odijevati žene nakon 50 godina kako ne bi izgledale starije u našem vremenu.

Pogledajte video: Sasa Matic & Aleksandra Prijovic - Ko si ti - Offical video 2018 (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar