Bjelorusija je uspjela sagraditi seosku kuću iz kontejnera u samo 2 dana

Najbolja kuća za ljetnu kućicu.

Bjelorusija je putovala svijetom i zaključila da nema bolje seoske kuće od stana napravljenog od kontejnera. Vlasnik je odlučio svima pokazati da nema smisla stvarati veliku kuću, ako je to ljetna kuća.
Tako je vikendica izgledala prije postavljanja kuće.

Stanovnik Minska po imenu Yaroslav uspostavio je neobično stanovanje na sebi u svojoj ljetnoj vikendici. Prema riječima samog vlasnika, dugo je išao na tu ideju. U početku je morao pristojno putovati svijetom, uglavnom zbog posla. Kao rezultat toga, kako Yaroslav priznaje, došao je do znatiželjnog zaključka da što je siromašnija zemlja, više i prostranije grade kuće za sebe koje mogu dobiti novac. To se odnosi i na veći dio zemlje bivšeg Sovjetskog Saveza. Ljetni stanovnik žali se kako ideje kako pristojno, funkcionalno prigradsko stanovanje sa Zapada treba gledati na nas uopće ne prodiru brzo.
Skupio je kuću u tvornici.
Umjesto temelja, ovdje je takav dizajn.
Izgleda nakon instalacije.

Kao rezultat toga, Minsker je odlučio sagraditi seosku kuću iz kontejnera. Prije svega, trebao je pronaći tvrtku u svojoj domovini koja se usudila pokrenuti tako neobičan projekt (po domaćim standardima). Najčešće, neopravdanih 20-25 tisuća dolara zatražili su ljetni stanovnici da instaliraju „kutiju“, ali na kraju su uspjeli pronaći tvrtku koja je pristala izvršiti narudžbu dva puta jeftinije.
Mala, ali nije mala.
Izgleda prilično lijepo i moderno.
Dio područja oduzet je pod smočnicu.

Kuća od kontejnera izrađena je u tvornici. Zanimljivo je da za postavljanje takvog stana nema potrebe napraviti temelj. Dosta, stavite na zemlju posebnu metalnu strukturu. Nakon što je kuća bila spremna, dostavljena je na mjesto korištenjem dvije prikolice. Proces instalacije trajao je gotovo dva dana. Nakon toga su sumirane komunikacije: struja, voda, kanalizacija. Istina, za to sam prvo morao rastaviti, a zatim opet sastaviti trećinu instalirane kuće.
Kuća ima visoke pragove.
Unutar kuće organiziran je kao studio.
Mjesto za spavanje.

Kuća nije samo kontejner za more. Ne postoje "klasični" zidovi od valovitih metalnih profila. Štoviše, ima metalni okvir. Zidovi kuće izrađeni su od metalnih cijevi, između kojih se nalazi grijač. Ako odrežete zid, možete vidjeti sljedeće: vanjsku ploču, OSB ploču, izolaciju, parnu barijeru, drugu OSB ploču i na kraju suhozid. Slično je napravljeno i pod i krov.
Kuhinja za kuhanje.
Kupaonica je zajednička, ovdje je toalet.
A tu je i tuš.

Dimenzije seoske kuće iz kontejnera su 4x8x2,5 metara. Ukupna površina zgrade je 32 m², a stambena površina 27 m². Par metara otišlo je stvoriti smočnicu, u kojoj vlasnik skladišti najvažnije vrtne alate. Iznutra je takva vikendica organizirana na temelju studio apartmana. Vrlo uvjetno, unutrašnjost se može podijeliti u četiri dijela: dnevni boravak, kuhinja, kupaonica i, naravno, mjesto za spavanje. Kuća je opremljena svime što je potrebno za ugodan život.
Ovako izgleda cijela stranica.

Nastavak teme 20 kuća, čija sitna veličina ne znači potrebu i oduzimanje vlasnika i ne samo.

Ostavite Komentar