Prijenosni roštilj za kuhinju i ne samo

Novi roštilj.

Philips je predstavio novi mobilni grill. S ovim možete raditi i u kuhinji i na ulici u blizini svoje seoske kuće. Novost je jednostavna za rukovanje, relativno pristupačna i ugodna za upotrebu.
Jednostavno i ugodno.

U posljednje vrijeme mobilni kuhinjski predmeti dobivaju sve veću popularnost u svijetu i na tržištu. Riječ je prije svega o svim vrstama peći, štednjaka, roštilja i slično. Štoviše, tvorci takvih uređaja sve se više usredotočuju na jednostavnost uporabe i sigurnost. To je slučaj s novim Philips Smokeless infracrvenim unutarnjim roštiljem, koji, kao što možete pretpostaviti iz naziva, djeluje na struju, a postupak prženja je zbog infracrvenih zraka. Tako ova vrsta pećnice stvara 80% manje dima tijekom kuhanja.
Za bilo koje jelo.

Treba napomenuti da je Philips Smokeless infracrveni unutarnji roštilj nevjerojatno jednostavan za upotrebu i gotovo potpuno siguran. Radni prostor je dobro zaštićen. Uređaj ima samo jednu sklopku u tri stupnja, od kojih su dva različita načina kuhanja, a treća je isključena.
Za bilo kakve kulinarske ideje.

Sa Philips bezdimnim infracrvenim roštiljem možete kuhati bilo što. To mogu biti jela od mesa, ribe, povrća i još mnogo toga. Korišteni proizvodi ograničeni su samo maštom samog kuhara. Roštilj je također vrlo jednostavan za čišćenje i pranje. Ako je potrebno, radni prostor se može rastaviti u samo 15 sekundi. Pećnica zagrijava do 446 stupnjeva Farenhajta u samo 1 minuti.

Nastavak teme: sigurna prijenosna pećnicakoji za rad ne zahtijeva plin.

Pogledajte video: barbecue pliant LIDL FLORABEST Folding Barbecue Klappgrill Barbacoa plegable Преносим грил (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar