Pregled originalnih predmeta za kućanstvo u obliku audio kasete

Originalni predmeti za kućanstvo u obliku audio kasete

Stari glazbeni mediji dobro će doći u kućanstvu, ako se radi o kaseti s flash diskom, klerikalnom organizatoru s vrpcom "vrpce", satom s kasetofonom i drugim neobičnim kućnim sitnicama u retro stilu. Ovaj pregled sadrži desetak originalnih predmeta za kućanstvo u obliku audio kasete.

Kaseta od Jeff skierka dizajnira načinjen nevjerojatnim naturalizmom. Dizajneri su čak osigurali da se film može pomicati kao na pravoj audio kaseti.
Kaseta stol Jeff Skierka Designs

EOS Mixtape sat - satovi s nagovještajem retro. Tijek vremena ne odražavaju se samo strelice, film se na diskovima pomiče kao na prototipskom glazbenom mediju.
EOS Mixtape Watch - sat s kotačićem za odabir audio kasete

Napravljen u obliku audio kaseta USB pohrana podataka - Ne samo adapter za flash diskove i USB kablove. Uređaj također radi u prvobitno predviđenoj svrsi - na vrpcu se snima zbirka romantičnih starih pjesama. Prema autoru ideje - Mary Papadonikolakis (Maria Papadonikolakis) - USB pohrana podataka zamišljen kao dar u čast Valentinova.
USB pohrana podataka - Flash kaseta za Valentinovo

Flash pogon djeluje na isti način. Milktape USB kaseta, Da bi postigli učinak, proizvođači su izdvojili mjesto za samo 15 pjesama. Srećom, popis za reprodukciju može se uređivati ​​s računala bez straha da će prepisati film.
Milktape USB kaseta - Flash kaseta s ažuriranim popisom

Beauty & The Beast Cassette Wallet - Originalna "kaseta" za novčanike starih Disneyevih ormarića i klasičnih crtanih filmova. Istina, od posljednjeg su pribora dobili samo logotip i ime.
Beauty & The Beast Cassette Wallet - originalni predmet za kućanstvo u obliku audio kasete

Stolić za namotavanje unaprijed uredan držač olovke - Praktični i originalni organizator stalka za tiskanice. Pomična vrpca s glazbom u ovoj "kaseti" zamjenjuje se ljepljivom vrpcom.
Stol za namotavanje unaprijed Tidy Držač olovaka - "audio kaseta" za pribor za pribor

Beauty brand Manična panika izdala je paletu sjenila za šminku u stilu s kraja 70-ih - početka 80-ih. Najboljom opcijom za dizajn kutije tvorci su smatrali audio kasetu.
'Cassette'-paleta sjena iz Manic Panic-a

Retro kaseta s jastukom - Neobičan jastuk za ljubitelje glazbe koji zaspaju isključivo pod uspavankama koje zvuče s njihovog omiljenog svirača.
Retro kaseta s jastukom - dizajnerski jastuk u obliku audio kasete

Dizajner Jeff McClure (Jeff mclure) nalazi audio kasete za neobično estetske i značajne čak i u doba mp3 glazbe. Dizajniran i izveden može poslužiti kao dobar primjer. Jeff kaputi za kapute Kasete za kasetofonske vrpce.
Kaputi za kasete Jeffa McClurea - Vješalice za audio kasete

Kanadski oglasi iz Dizajn konteksa, Oni prave originalne kutije za igrače jabuka iz starih patrona iPod Nano.
Futrola za kasete za iPod Nano by Contexture Design

Pogledajte video: Minecraft Mod Review - Five Nights at Freddy's Universe Na srpskom (Studeni 2019).

Ostavite Komentar