Trendi i udoban iPod futrola

IPod slučaj

Primjećujem da skoro svaki drugi tinejdžer, dijete i odrasla osoba također sada imaju iPod. Kao i drugi MP3 playeri i ne postoji! Pa, ovdje je popularnost. Znam da mnogi prijatelji radije nose igrač u džepu, netko ga stavlja u torbu ili ruksak. I u ovom je slučaju potreban poklopac.

Ali ne vrste s kojom su kioski puni i što će se slomiti za nekoliko mjeseci, ili čak dana. Prava, dobra, napravljena od kvalitetnog materijala. Mislim da krokodil kože i drveta odgovaraju ovom opisu? Dizajner Fred Pinel stvorio je prekrasan projekt, koji je pozvao da igrač podudara s istim prefiksom "i". Slučaj iCase, koji ovim imenom već naznačuje svoje funkcije, stvarno je cool osmišljen. Pored stvarnog mjesta za player, a ovo, usput, ne mora biti iPod, ima nekoliko džepova. Ondje možete živjeti bilo koji potrebni mali pribor.
IPod slučaj

Djevojke mogu dobro koristiti slučaj kao torbu za šminku i pakirati sjaj za usne, datoteku za nokte ili naušnice kako bi se sakrile. Usput, tamo možete spremiti i slušalice, ako niste odlučili koristiti uređaj za vrijeme putovanja. Tamo se sigurno neće zbuniti i neće stvarati probleme! Ali to nije sve. Futrola je opremljena Altec Lansing zvučnicima, koji vam omogućuje slušanje glazbe punom glasnoćom, ne samo preko slušalica. Ovo je stvarno povoljno! Popisom pjesama možete upravljati pomoću daljinskog upravljača koji je isporučen s futrolom.

Pogledajte video: DIY Phone Case Life Hacks! 20 Phone DIY Projects & Popsocket Crafts! (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar