Izuzetno velika i meka kauč

Kauč ​​"Jedan" Charlotte Kingsnorth

Više puta smo razgovarali o namještaju koji ponavlja konture ljudskog tijela. Možda je ova tema popularna među dizajnerima, jer oni stvaraju i stvaraju takve projekte. I daleko od uvijek, glavne osobe koje su provocirale dizajnere na stvaranje ove vrste namještaja su modni modeli ...

Na primjer, ova sofa vrlo jasno podsjeća na ljude koji pate od punoće. Autorica ove kreacije, dizajnerica Charlotte Kingsnorth, nagrađena je studentskom nagradom D&AD upravo za stvaranje tako dvosmislenog namještaja. Kauč, nazvan "Jedan", pretpostavlja da ovdje sjedi jedna osoba. I ljudsko se tijelo doslovno raspadalo na ovom namještaju, jer je kauč i dobio ovaj oblik. Možda ne izgleda previše lijepo, ali nema nikakve sumnje u jednu stvar - sjedenje na njemu trebalo bi biti vrlo ugodno i meko.
Kauč ​​"Jedan" Charlotte Kingsnorth

Iako je kauč potpuno nerazmjeran, a dio jastuka je gotovo bačen na pod, samo želim sjediti na njemu. Vjerujem da se ne može prevrnuti, stvarno to ne bih htio. Samo se u početku čini da je težište na kauču blago pomaknuto prema rubu i da može pasti u bilo kojem trenutku.
Kauč ​​"Jedan" Charlotte Kingsnorth

Na mjestu nagrade možete vidjeti pobjednike u drugim kategorijama i s nagradom u cjelini.

Pogledajte video: Veliki građevinski poduhvat u Meki (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar