7 domaćih automobila koji su bili vrlo popularni u inozemstvu

Domaći automobili koje vole u inozemstvu.

Puno se šale o domaćoj autoindustriji. Ništa manje ne postoje automobili koji su stekli nevjerojatno široku popularnost u drugim zemljama. Mnogi od njih napravljeni su u vrijeme Sovjetskog Saveza. A sada ćemo govoriti o našim najpopularnijim „stranim automobilima“, koje znaju i vole.

1. GAZ-21 Volga

Legendarni GAZ-21.

Ni više ni manje, već posjetnica cijele sovjetske automobilske industrije. 60-ih godina prošlog stoljeća izvozni modeli s poboljšanom završnom obradom lako su se demontirali u Grčku, Veliku Britaniju, Istočnu Njemačku, Švedsku i Belgiju.

2. IMZ "Ural"

Vrijedno je spomenuti i Ural.

Teški Uralski motocikli izrađivani su uglavnom za potrebe vojske zemalja Varšavskog pakta. Motocikl je licencirana kopija BMW R71. Nakon SSSR-a stekao je nevjerovatnu popularnost u Sjedinjenim Državama. U 2012. ušao je čak u deset najboljih motocikala, prema lokalnim stručnjacima.

3. UAZ-469

UAZ-469 poznat je u cijelom svijetu.

Automobil je poznat u cijelom svijetu. Bio je posebno popularan u Africi, Latinskoj Americi, Bliskom Istoku i jugoistočnoj Aziji. Najveća potražnja u naše vrijeme je model UAZ Patriot.

4. Lada Samara

Lada Samara aktivno se izvozila.

Obitelj sovjetskih automobila s pogonom na prednje kotače bila je nevjerojatna potražnja krajem 20. stoljeća u mnogim zemljama. U 80-ima u Francuskoj svaki četvrti vagon bio je Samara.

5. GAZ-M20 "Pobjeda"

Pobjeda je sjajan automobil.

Još jedan sovjetski automobil, koji se izvozi i aktivno kupuje u inozemstvu. Belgija, Francuska, Finska i Ujedinjeno Kraljevstvo - ovo nije potpuni popis, gdje je automobil mogao sakupljati povoljne kritike u svojoj svinjskoj kasi.

6. Moskvich -412

462. je bio poznat u cijeloj Europi.

Automobil se pokazao toliko popularnim u inozemstvu da je skup Muscovita čak organiziran u Belgiji. U 70-ima godina XX. Stoljeća automobil je dopremljen u desetine zemalja. Uključujući Francusku, Veliku Britaniju i Nizozemsku.

7. VAZ-2121

Legenda izvoza VAZ-2121.

Jedan od najpopularnijih sovjetskih automobila posljednjeg desetljeća XX stoljeća. Isporučeno je apsolutno svim zemljama Europe, kao i sjevernoj Africi i Bliskom Istoku. Izvezeno je više od pola milijuna takvih zgodnih muškaraca.
U sindikatu je napravljen ogroman broj različitih strojeva. Možete pogledati 7 najrjeđih sovjetskih automobila koje mnogi nisu vidjeli, čak i kad je SSSR.

Pogledajte video: Krave su nakon 6 mjeseci prvi put ugledale sunce, a njihova radost je neopisiva! (Studeni 2019).

Ostavite Komentar