Dva ogledala Julia Ruiz

Smiješna ogledala Julie Ruiz

Svi su čitali knjigu o Snjeguljici kao dijete. Ili ste barem gledali crtić, to je sigurno. Ali želimo razgovarati ne o njoj, već o zloj vještici koja je govorila čarobnim zrcalom. Projekt o kojem želimo razgovarati neće vam reći svakih pet minuta da ste najslađi na svijetu, no pomoći će vam da gledate pomalo na neočekivan način.
Smiješna ogledala Julie Ruiz

Dizajnerica Julie Ruiz kreirala je kolekciju ogledala koja nas mogu učiniti ili hrabrijima ili, obrnuto, malo slabijima nego što stvarno jesmo. I sve to zbog malih crteža.
Smiješna ogledala Julie Ruiz

Prvo ogledalo prikazuje muške brkove, omogućujući vam da osjetite ako ne hrabrog musketara, onda viteza iz srednjeg vijeka. Istina, odgovara li njihovom ženskom sofisticiranom licu, drugo je pitanje. Ali ne za ništa što je dizajner izumio dva ogledala! Dakle, drugi ima male kapljice na svojim stranama oponašajući suze. Djevojka ponekad mora biti slaba, makar samo za pogled, tako da muškarac osjeća potrebu da je zaštiti. A onda mu to uopće nije odgovaralo. Iako su izvedene s udjelom humora, ali netko će se sigurno svidjeti.
Smiješna ogledala Julie Ruiz
Smiješna ogledala Julie Ruiz

Dizajner: Julie Ruiz

Pogledajte video: Beautiful Latina showing off her big booty (Veljača 2020).

Ostavite Komentar