Kapricana svijeća

Primjer neovisnosti: Žalim gdje god želim
Volim svijeće. Ne samo zato što na našem području s vremena na vrijeme isključe struju na nekoliko sati. Ali i zato što su za mene osobno svijeće uvijek bile ukras, nepromjenjivi atribut romantike, udobnosti, misterioznosti i jednostavno nježnosti.

A u svijetu ima puno ljubavnika poput mene. Zato je "asortiman svijeća" u trgovinama izvan razmjera: aromatičan, lebdeći, tekuć, u obliku cvijeća i životinja, proziran sa svim vrstama stvari unutar ...
A također i čitav gomilu najobičnijih, kućnih svijeća: duge "šipke" bijele, smeđe ili žute boje. Istina, oni su najpraktičniji. Ali ujedno i najviše dosadno u pogledu dizajna. Iako gori duže ...
Dizajner Christoph van Bömmel odlučio je vratiti pravdu i reagirao na pitanje "preuređenja" svijeća za kućanstvo s inherentnim smislom za humor i kreativnost. U svakodnevnom životu njegov se projekt zvao "svijeća od spontanog izgaranja".
Napravljen od uobičajenog parafina, neobičnog je oblika i ima neobičnu količinu i mjesto fitiljka: u njemu je položen poput kabela, po cijelom „tijelu“. Evo zabave za duge i mračne večeri - tiho promatrati kako svijeća gori, gdje trči njezino kapriciozno svjetlo i lik onog oblika koji je dobiven kao rezultat takvog neovisnog paljenja svijeće.

Ostavite Komentar