Stolice za hranjenje moderne djece

Stolica Hi Lo

Ako vaša obitelj raste, povećavaju se i odgovornosti vaših dadilja. Čim djeca odrastu, morate odmah razmisliti o posebnom namještaju za njih. Napokon, sada kad su stariji, ne spavaju samo. Sami jedu i kupaju se (pod vašim jasnim nadzorom, naravno), nose raznoliku odjeću i jednostavno obilaze stan. Ako smo već razgovarali o namještaju za vrtić, sada je došao red na kuhinju.
Stolica Hi Lo

Ako kuhinja još nema odgovarajući namještaj za djecu, tada bi prvo trebalo paziti na visoku stolicu. U stvari, to je djetetov prvi komad namještaja, pa morate pronaći onaj koji će vam se sigurno svidjeti. Mislim da će dva takva projekta odgovarati i vama i vašoj bebi.
Stolica Hi Lo

Ovo je Hi Lo stolica. Ova stolica je pogodna za djecu od 6 mjeseci do 6 godina. Zahvaljujući posebnom gumbu, visina stolice može se prilagoditi.
Stolica Hi Lo

Kombinacija materijala (drvo, metal i plastika) čini ga slatkim i simpatičnim, a raznovrsne boje pomoći će vam da odaberete stolicu koja odgovara vašoj obitelji. Postoje narančaste, crvene, zelene i bež boje.
Stolica Hi Lo

Proizvodnja - Kanada.
Stolica Hi Lo

A ovo je stolica Mutsy Easy Grow.
Mutsy Easy Stolica za rast

Ima posebnu ladicu, odnosno nije potrebno stavljati dijete za stol. Možete ga staviti odvojeno u neki kutak i tamo će već jesti.
Mutsy Easy Stolica za rast

Uostalom, djeca su raspoložena i ne žele jesti za zajedničkim stolom. Ova stolica je dostupna u četiri različite boje: tamno siva, zelena, narančasta i bijela.
Mutsy Easy Stolica za rast

Visina je također podesiva.
Mutsy Easy Stolica za rast

Oboje je dostupno u trgovini Liapela.

Pogledajte video: Nash 2016 Carp Fishing DVD + Eurobanx 2 Alan Blair Full Movie (Travanj 2020).

Ostavite Komentar