Čajne štapiće

Spasiteljski štapić
Ponekad ujutro, praveći sebi još jednu šalicu crne kave, pomislim: tko je, na kraju krajeva, više - lonci za čaj ili aparat za kavu?
Naravno, postoje ljudi kojima nije stalo s kojim pićem započeti dan. Mogu se "probuditi" i kava, i čaj - crni ili zeleni, i kakao ili čak majčin kompot.
Kompot, naravno, nije loše. Ali to ne omogućuje obavljanje takvog ugodnog rituala kuhanja, tijekom kojeg se osoba budi. Piće samo nadopunjuje i pojačava snažni učinak.
Pa, tko je, na kraju krajeva, više? Ako brojite sve poznate kuhinjske uređaje, uključujući krigle, tanjure, čajnike, pa čak i žlice, ispada da su ljubitelji kave sretniji. Ali što je s ljubiteljima čaja?
I oni također imaju dobar život: očito, programeri su odlučili izjednačiti svoje pozicije, te su svijetu slavnih predstavili novi uređaj.
Tea Stick, koji je ujedno i mini čajnik, jednostavno će spasiti one koji vole pravi čaj s velikim listovima, ali nemaju vremena pridržavati se obreda variva i prisiljeni su piti gadno, pakirano piće. To se posebno odnosi na zaposlenike ureda u kojima je vrijeme za ispijanje čaja i kave ograničeno, a kuhinjsko posuđe, osim električnog kuhala, potpuno nema.
Evo mini čajnika i dobro vam je doći. Vrijedno je uliti malo listova čaja unutra, spustiti ga u kipuću vodu - i nakon nekog vremena uživati ​​u izvrsnom aromatičnom piću. Morate priznati, na kraju krajeva, čaj s okusom u vrećama također nije prikladan za pravi cejlonski čaj.

Pogledajte video: Bakina kuhinja - hrskavi slani štapići (Veljača 2020).

Ostavite Komentar