Te svijeće nikada neće izgorjeti

Svjetiljke za svijeće

Koja djevojka ne voli svijeće? I mnogi mladići nisu ravnodušni prema njima. Ali paljenje svijeća toliko je patetično, jer će i to završiti. I rastopljeni vosak može uzrokovati probleme, od njega će ostati mrlje. Ponovo zapaljivo. Lampe u obliku svijeća mogu pomoći.
Svjetiljke za svijeće

Žice u tim svjetiljkama neće vam dati, nisu potrebne. Ove lampe moraju se puniti pomoću isporučenog punjača, poput baterija s vašeg fotoaparata. Potpuno napunjena „svijeća“ goriće do 12 sati. U njemu ne gori vatra, već LED, osim toga, svaka svjetiljka ima mikročip koji oponaša prirodni treperavi plamen.
Svjetiljke za svijeće

Ove su svjetiljke dvije vrste. Prvo su silikonska učvršćenja koja izgledaju kao prave, već djelomično rastopljene voštane svijeće. Možete kupiti dvije takve visoke "svijeće" ili četiri manje. Druga vrsta je imitacija grijanja svijeća u svijećama-čašama. Postoje setovi od četiri i dvanaest komada iste veličine.
Svjetiljke za svijeće

Svjetiljke su dizajnirane za vanjsku upotrebu, tako da su zaštićene od vlage, malo kiše također im neće naštetiti dok naravno ne budu spojene na punjenje. Svaki od četiri moguća seta ima punjač s potrebnim brojem "sjedala", tako da možete napuniti sve "svijeće" odjednom.

Pogledajte video: POCETAK BESKONACNOSTI ! Grand Theft Auto V - Od Blata Do Zlata wCale (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar