MP3 player s veličinom gumba

MP3 uređaj Bomi Kim

Da li još uvijek sumnjate da tehnologija svakim danom postaje manja, tanja i, štoviše, funkcionalnija? To je istina, barem ovaj igrač potvrđuje tu činjenicu. U stvari, on nema ni ime. Kreatori ga zovu jednostavno - dodirljiv igrač.

Zašto je opipljivo? Zašto takav naziv, a ne „Minijaturni“, „Jedinstveni“ itd.? A sve zato što je pet glavnih kontrolnih tipki konveksnog oblika, poput Braillea (sustav čitanja i pisanja za slijepe - približno autor). Ideja je da možete kontrolirati reprodukciju glazbe zahvaljujući dodiru i isključivo njima! Dosta zanimljiv projekt, na koji se vrlo brzo možete naviknuti.
MP3 uređaj Bomi Kim

Površina uređaja je prilično glatka, što kada se pritisne uzrokuje ugodan osjećaj. Uostalom, koliko često se dogodi da tehnika svima vama odgovara: karakteristika, izgled i mala veličina, ali gumbe je neugodno pritisnuti ... Ovdje je prvi problem riješen. Simpatičan mali gumb koji će vam biti najbolji prijatelj na dugom putovanju ili kampovanju.
Dizajner: Bomi Kim

Pogledajte video: NYSTV - Forbidden Archaeology - Proof of Ancient Technology w Joe Taylor Multi - Language (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar