Sve je genijalno jednostavno

Koš za smeće maskira vreću za smeće

U kući, kao i u osobi, sve bi trebalo biti u redu. Čak i takav neugodan predmet kao što je kanta za smeće.

Strogo govoreći, dizajnerskih odluka za ovaj predmet nije toliko malo, ali evo dileme. Ako samo koristite kantu, morat ćete je svakodnevno temeljito oprati kako ne bi došlo do neugodnog mirisa zbog vrećica čaja, obloga od voća i drugih vlažnih krhotina. Ovo nije ugodno iskustvo. A bacanje smeća izravno iz kante je nezgodno. Da biste izbjegli oba problema, dovoljno je koristiti vreće za smeće. I oni, naravno, pokvare cijeli izgled vaše kante, jer ga s vanjske strane gotovo upola zatvaraju.
Koš za smeće maskira vreću za smeće

Zahvaljujući japanskoj tvrtki Ideaco, čiji su dizajneri još jednom dokazali da je sve genijalno jednostavno. I pokazali su u praksi proizvod nazvan Tubelor. Ova kanta ima dva dijela. Sa unutrašnje strane stavite vreću za smeće, a izvana je sakrijete. Zahvaljujući tome, kanta ima vrlo uredan i ugodan izgled, ne možete je ni sakriti ni pod sudoperom u kuhinji, već je postavite nekoliko po cijelom stanu. Štoviše, za ovu stavku postoji šest shema boja.
Koš za smeće maskira vreću za smeće

Tubelor je dobio nagradu u jednoj od nominacija na Industory Forum Design Hannoveru. Ljudima se ideja toliko svidjela da je tvrtka napravila još jednu verziju proizvoda, Tubelor Homme. Ideja ostaje ista, ali materijal, oblik i boje su se promijenili. Ove kante izgledaju više klasično i poznato. Sada sigurno može svatko odabrati opciju koja mu se sviđa.
Koš za smeće maskira vreću za smeće
Koš za smeće maskira vreću za smeće

Pogledajte video: 5 DIY ideje sa stvarima koje svi imaju kod kuće Napraviti genijalne STVARI (Travanj 2020).

Ostavite Komentar