Jednostavan trik s ledom i vilicom za uklanjanje udubljenja na tepihu

Kako se riješiti udubljenja na namještaju na tepihu

Ponekad želim ažurirati izgled sobe, ali ovo nije vrijeme za popravke. Tada je dovoljno preurediti namještaj i promijeniti til, zajamčena je ugodna raznolikost. Dok pomičete krevet i stolice, pogledajte tepih. Ako iznenada ostanu tragovi i udubljenja na teškom namještaju, koristite jednostavan i učinkovit način vraćanja poda savršenom izgledu.
Udubljenja od namještaja pokvare izgled tepiha.

Vrijedno je da namještaj stoji na tepihu ili palači nekoliko mjeseci, jer duboke udubljenja ostaju s nogu, što, čini se, ne može oživjeti ničim. Zapravo, postoji način koji iskusne domaćice već dugo koriste. Trebat će vam vrlo jednostavni alati - vilica i kocke leda.
Stavite kockice leda na mjesta koja su bila pod utjecajem pritiska namještaja.

Da biste vratili staru tečnost na prihvaćanu hrpu tepiha, mora se temeljito navlažiti vodom. Za to je led baš pravi. Udubljenja trebaju popuniti udubine na tepihu, a zatim ostaviti led dok se potpuno ne otopi. Nema čega se bojati, višak vode možete ukloniti papirnatim ručnikom ili krpom.
Led bi trebao mokriti tepih.

Slijedi čep: vlažnu hrpu treba temeljito "češljati" priborom za jelo. Široki zubi idealni su za ovaj zadatak. Završni dodir je sušenje tepiha usisavačem. Pažljivo prođite kroz mjesto nad kojim su izvedene manipulacije, a na njemu neće biti tragova od vilice, kao ni tragova na nogama stolice, stola ili sofe.
Viljušak * češljajte * tepih.

Postoji alternativa ovoj metodi. Ako led i vilica nisu radili posao, pokušajte s drugom opcijom. Kuhinjski ručnik vlažite vodom, istisnite ga i, mokri, raširite na pravom mjestu na tepihu. Zatim vrućim peglom dobro isparite “pogođeno” područje. Kada završite, ostavite ručnik još par sati na tepihu, preostala vlaga treba biti zasićena hrpom.
Željezo i vlažan kuhinjski ručnik također će pomoći u rješavanju problema.

Video upute o tome kako se lako riješiti udubljenja na palači pomoću kockica leda i vilice za stol.

Imajte na umu da morate vrlo pažljivo voditi brigu o tepihom i prostirkama, jer u protivnom pod može postati dom nepozvanih gostiju. Saznaj koji štetočine žive u vašem tepihu i kako se s njima nositi.

Pogledajte video: Odlican Trik sa Novcicem - Objasnjenje (Veljača 2020).

Ostavite Komentar