Pinball u ljudskoj visini

Pinball u ljudskoj visini

Stroj s fliperom oduvijek se smatrao znakom dobrog šanka. A ovdje je ogroman paviljon u obliku fliper stroj - To je znak dobrog smisla za humor među dizajnerima koji rade za tvrtku. Spock i o'leaf, Napokon, ovaj nevjerojatan paviljon samo je izložba mogućnosti svojih novih svjetiljki.
Pinball u ljudskoj visini

LED diode prave revoluciju na tržištu rasvjete. Oni u potpunosti mijenjaju našu predodžbu o tome kako bi trebala izgledati žarulja i žarulja, i za što mogu biti sposobni, kakav se rezultat može postići njihovom pomoći.
Pinball u ljudskoj visini

Primjer za to je instalacijski paviljon Spock i O'Leaf, koji je postavljen u sklopu izložbe Modularni uređaji za rasvjetu na bijenalu Interieur 2010. Održava se u izložbenom centru Kortrijk Xpo u belgijskom gradu Kortrijk.
Pinball u ljudskoj visini

Uostalom, ovaj paviljon je stroj sa fliperima. To je upravo ovaj stroj mnogostruko povećan na one veličine koje čovjek može djelovati kao metalna kugla u njemu.
Unutar ove instalacije Spock i O'Leaf osvjetljavaju tisuće šarenih LED dioda koje neprestano mijenjaju boju, kao i intenzitet i smjer svjetla. Općenito, osoba koja se nalazi u ovom paviljonu ima puni dojam da sada nije na izložbi dizajna u ekspocentru, već unutar flipera.
Pinball u ljudskoj visini

Međutim, čovjek se tamo apsolutno nema čega bojati. Nitko i ništa neće ga udariti, vozeći se oko "stroja". Naprotiv, unutar ovog paviljona moći ćete se opustiti, sjesti na mekane stolice i sofe, popiti čaj ili kavu i istovremeno uživati ​​u razmatranju mogućnosti koje vam nude Spock i O'Leaf LED žarulje.
Pinball u ljudskoj visini

Dakle, činilo se kao da su prije deset godina nerazumno skupe LED diode prodirale u našu svakodnevicu, postale sastavni dio našeg života. I sada je teško zamisliti kako smo živjeli bez njih. I još teže - kako bi bilo bez njih!

Pogledajte video: The Real Meaning of E=mc. Space Time. PBS Digital Studios (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar