Najneupadljivija zaštitna odjeća za taksiste, policiju i stanovnike opasnih područja

Najnevidnija zaštitna odjeća iz grupe PPSS

Sigurnost je jedna od osnovnih ljudskih potreba, prema poznatoj shemi Abrahama Maslowa i zdravom razumu. Da, postoji samo puno profesija u kojima se jednostavno nije moguće osjećati ugodno i sigurno "na dužnosti". A stvar nije samo u brojnim stresovima s kojima je svakodnevica svakog od nas već ispunjena, već i u izravnoj životnoj opasnosti. U "rizičnoj skupini" su zaposlenici agencija za provođenje zakona, raznih posebnih službi i, iznenađujuće na prvi pogled, taksisti, U svjetlu nedavnih događanja u SAD-u, Velikoj Britaniji i Australiji, gdje je došlo val oružanih napada za vozače najučinkovitije tvrtke za gradski prijevoz PPSS grupa za izdanje je pripremio ažurnu novost - liniju zaštitne odjeće koja može spasiti živote bez da mu upadne u oči.
Najupečatljivija zaštitna odjeća iz grupe PPSS

Isti napadi na taksiste još jednom su podsjetili da dodatne sigurnosne mjere ni u kojem slučaju ne mogu biti suvišne. Recimo, u tradicionalnim žutim "kabinama" nadzorne kamere postavljene su već duže vrijeme. Ali ta činjenica nije spriječila neke asocijalne građane da počine nasilno djelo. Kako bi prekinuo niz neugodnih incidenata, grupa PPSS razvila je posebnu "uniformu" kojom bih željela u skoroj budućnosti dostaviti sve vozače.
Najupečatljivija zaštitna odjeća iz grupe PPSS

Da bi zaštitna odjeća bila uistinu pouzdana, sigurna i otporna na udarce, stručnjaci iz grupe PPSS lansirali su patentiranu tehnologiju - specijalna vlakna Cut-tex pro na bazi polietilena visoke gustoće. Džemperi, jakne, jedrenjaci, majice, čak i rukavice napravljene su od ovog materijala - puni „oklop“ koji pokriva sve važne arterije.
Najupečatljivija zaštitna odjeća iz grupe PPSS

Cut-Tex Pro je toliko gust da može odbiti udarac nožem, britvom ili slomljenom bocom. Dakle, razvoj PPSS Grupe koristan je ne samo za taksiste, već i za policajce, tjelohranitelje ili one koji su stalno u kontaktu sa staklom.
Najupečatljivija zaštitna odjeća iz grupe PPSS
Najupečatljivija zaštitna odjeća iz grupe PPSS

I što je važno, zaštitna odjeća iz grupe PPSS izgleda kao najobičniji džemper ili jakna iz najbližeg supermarketa. Dakle, to neće upasti u oči i uznemiravati druge, sasvim mirne putnike ili prolaznike svojim "zavidnim" izgledom.

Ostavite Komentar