10 soba s pogledom na šumu: priroda u unutrašnjosti

10 soba s pogledom na šumu: priroda u unutrašnjosti

Hladno vrijeme izvan prozora, kao ništa drugo, podstiče želju za stvaranjem u kući tople i ugodne atmosfere svojstvene pravim seoskim kućama od drveta i kamena. Posebno izgledaju nevjerojatno okruženi visokim i snažnim stablima. Nudimo pregled soba s prekrasnim pogledom na šumu s prozora.

Dnevna soba s pogledom na šumu

Dnevna soba s prozorima s olmarom
Dnevna soba s pogledom na zimsku šumu
Kamin dnevnog boravka

Najčešće se u hladnim noćima obitelj okuplja u dnevnoj sobi, posebno je cool ako je u njoj kamin. Prirodni materijali koji se koriste u dizajnu interijera samo naglašavaju ljepotu krajolika izvan prozora. Dizajneri iz tvrtke Gary Gladwish Architecture ponudili su približiti prirodu što je moguće više i osigurali ogromne prozore od poda do stropa u dnevnoj sobi. A ako kuća ima stubište, onda okolne krajolike možete razmotriti mnogo bolje.

Kuhinja s pogledom na šumu

Kuhinja s pogledom na šumu
Kuhinja s pogledom na šumu

Ako nema posebnog raspoloženja za kuhanje, tada vas samo lijep pogled s prozora može natjerati da provedete što više vremena u kuhinji. Čim se umorite od rezanja, drobljenja, miješanja, sve možete staviti na stranu i uživati ​​u divnom krajoliku. A ako su ne samo šuma, nego i planine izvan prozora, onda nikoga ne može otjerati iz kuhinje.

Spavaća soba s pogledom na šumu

Spavaća soba s pogledom na šumu
Spavaća soba s pogledom na šumu

Spavaća soba je mjesto odmora i rekreacije. I svi znaju da priroda najbolje puni energijom. Čiste linije unutrašnjosti savršeno se podudaraju s neurednim zelenilom stabala. Spavaća soba s teksturiranim zidovima, sjajnim podovima, ogromnim prozorima izgleda moderno i stilski.

Neočekivane odluke

Kućni ured s pogledom na šumu
Kupaonica s pogledom na šumu
Stubište s pogledom na šumu

Kućni ured također može imati prozor s pogledom na šumu. Pa, neka bude malo neobično. Ali promatrajući okolnu prirodu bit će lakše izraditi plan rada za sutra.
Stubište će imati koristi od ogromnog prozora s nevjerojatnim pogledom na šumu. Za veći učinak dodajte originalni luster i drvene ploče. A prije novogodišnjih praznika naći će se gdje okrenuti s raznim ukrasima.

Pogledajte video: Kućice u krošnji hit na Plitvicama (Travanj 2020).

Ostavite Komentar