Grozno napušteno mjesto: Klinika za psihijatriju u blizini New Yorka

Propadajuće pročelje glavne zgrade Letchworth Villagea.

Većina posjetitelja New Yorka ne provodi vrijeme gledajući oko sebe. Ali samo sat vremena udaljen od grada koji nikad ne spava, nalazi se jedno od napuštenijih i najstrašnijih mjesta u zemljama. Ostaci mentalne bolnice u Stony Pointu Selo Letchworth - Osvojila je svoju notu tijekom svog postojanja.
Razaranje iznutra.

Selo Letchworth svoja vrata otvorio je 1911. godine. Početna misija ustanove bila je briga za mentalno zaostale ljude svih dobnih skupina. Selo ima 130 zgrada, uključujući i vlastitu elektranu. Zemlja je bolesnima dala priliku da uzgajaju hranu za sebe.
Ruševine psihijatrijske bolnice.

Ovo je mjesto poznato i po tome što je proveo prvi test cjepiva protiv dječje paralize na djeci. Eksperiment je bio uspješan, učinkovitost cjepiva je dokazana.
Bolnica poznata po strašnom stavu prema pacijentima.

Međutim, nakon 10 godina počeli su ozbiljni problemi s kojima su se susrele mnoge slične institucije tog vremena. Godine 1921. uprava Letchworth Villagea suočila se sa prenapučenošću - broj pacijenata dosegao je 1200. I do 1950. brojka se povećala na 4.000 - psihički bolesni doslovno su se gubili u sićušnim sobama.
Napuštena mentalna bolnica Letchworth Village.
Razaranje koje je vladalo u nekadašnjem selu Letchworth.

Istodobno su se pojavile glasine o zlostavljanju pacijenata. Posjetitelji u Letchworth Villageu primijetili su da su pacijenti neuhranjeni, obučeni u odjeću i nisu dobili nikakvu njegu. Očito su bolesnike ponižavali, tukli, silovali i čak ubijali. Nakon desetljeća zločina, institucija je konačno zatvorena - relativno nedavno, 1996. godine.
Pogled prozora u Letchworth Village.
Napuštena psihijatrijska bolnica.

Ostaci građevine izazivaju ugnjetavajući dojam. Začudo, na podu se još uvijek mogu naći dokumenti i fotografije pacijenata. Teško je zamisliti strašniji život od onog koji su živjeli ovdje zatvoreni ljudi. više 13 najstrašnijih napuštenih mjesta na svijetumože se vidjeti u našem pregledu.

Pogledajte video: BUĐENJE!!! PREVEDENO NA HRVATSKI. David Icke FULL HD 2014 (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar