10 vrijednih automobila koji nezasluženo vrijeđaju pažnju vozača

Postoje podcijenjeni automobili.

Postoje automobili koje potrošači još uvijek nisu mogli razumjeti i prihvatiti. Takvi strojevi nisu na široko rasprostranjeni na tržištu još od vremena kad su izašli s montažne trake. Štoviše, svaki od ovih automobila dovoljno je kvalitetan, samo iz nekog temeljnog razloga programeri nisu ugodili potrošačkom kontingentu.

1. BMW sportske karavane serije 3

BMW 3-sportski karavan.

Ovaj dobar ukupni automobil nevjerojatno nije popularan na Zapadu. Nekoliko je razloga za to odjednom, a svi se odnose na "tehnički" aspekt. Ono što je najvažnije, svaki od njih nije nedostatak kao takav. Većina kupaca u ovom automobilu ne voli mjenjač, ​​niski ovjes i dizelski motor s prilično malom brzinom ubrzanja - do 100 km h automobil stiže za 5,8 sekundi.

2. Cadillac ATS

Cadillac ATS.

Ovaj je automobil također više nego dobar, ali Cadillac ATS ima nekoliko propusta u dizajnu koji mnoge potrošače odbijaju od njega. Među njima nije najudobnija kabina i iskreno dosadno CUE sučelje. Povrh svega, mnogi vozači ne vole vožnju automobila.

3. Cadillac CTS

Cadillac CTS.

Automobil poput Cadillac CTS može se pohvaliti laganom težinom. Cadillac CTS je u svojoj klasi više nego lagan automobil i to može predstavljati problem. Ostalo je divan automobil, pogotovo kad su u pitanju njegove vozne karakteristike. 3,6-litreni šestocilindrični motor sa 420 „konja“ pokazao se ne samo snažnim, već i prilično ekonomičnim.

4. Ford Flex

Ford Flex

U svojoj klasi, karavan Ford Flex jedan je od najmoćnijih automobila. Međutim, automobil izgleda dovoljno smiješno, opet zbog klase koju predstavlja. Također je iznenađujuće da je u povijesti Forda model Flex imao najuspješniju reklamnu kampanju. Kao rezultat toga, ovaj pristojni automobil često se ostavlja izvan načina razmišljanja potrošača.

5. Jaguar XJ

Jaguar XJ.

Daleko od najprodavanijeg automobila - Jaguar XJ, zapravo, uopće nije loš. Jedini njegov nedostatak može se smatrati previše snažnim motorom i bukom iz njega. Inače, ovaj 550 je toliko jak da je spreman izazvati ne samo ceste, već i neke zakone fizike tijekom ubrzavanja.

6. Mazda 5

Mazda 5.

U SAD-u je prodaja Mazde 5 upropastila dimenzije automobila. Ovaj obiteljski automobil jedan je od najmanjih. To je učinjeno s razlogom. Dizajneri su očekivali da će s takvim dimenzijama vozaču biti lakše manevrirati i parkirati. I dizajneri su bili u pravu! To je samo u Sjedinjenim Državama, "obiteljski automobil" trebao bi biti velik, po percepciji potrošača.

7. Mazda 6

Mazda 6.

Nepopularnost Mazde 6 na tržištu, prema automobilskim stručnjacima, potpuno je nezaslužena. Štoviše, stručnjaci otvoreno ne razumiju zašto se ovaj automobil prodaje tako slabo, jer nema ozbiljnih nedostataka. Prema naj uvjerljivijoj teoriji, Mazda 6 se jednostavno gubi u ukupnoj masi popularnijih limuzina.

8. Mercedes-Benz karavan E klase

Karavan Mercedes-Benz E klase.

Ovi automobili - Mercedes-Benz karavan E klase su se uvijek slabo prodavali. Ova obitelj u najboljim godinama činila je neznatno 3,5% prodaje. Što je točno bio razlog takve nepopularnosti ovih automobila, također je izuzetno teško reći. Međutim, mnogi se vozači često žale na prenisko slijetanje i relativno malu nosivost.

9. Porsche Cayman

Porsche Cayman.

U svakom pogledu Porsche Cayman je izvrstan automobil, a za sve vrijeme prodali su ih vrlo malo. Konkretnije, govorimo o implementaciji ukupno 3.417 vozila. U čemu je nepopularnost Porsche Caymana? Naravno, po cijeni, ovaj sportski kupe daleko je od najjeftinijeg automobila.

10. Scion FRS / Subaru-BRZ

Scion FRS / Subaru-BRZ.

Oba su automobila za svog proizvođača trebala postati "najbolja kreacija", a možda su u godini postali i oni. Jedino je to što je Scion FRS, taj Subaru-BRZ, prodavao ove "kreacije" izuzetno loše. Gledajući dinamiku prodaje, postaje jasno da su prve godine automobili otišli sa šanka nije loše, ali tada je došlo do pravog kolapsa.
Ponekad se čini da su novi modeli automobila uvijek nešto novo. ali 9 konceptualnih "automobila 21. stoljeća", koji potječu iz pedesetih godina prošlog vijeka Još jednom dokazuju da je sve novo dobro zaboravljeno staro.

Pogledajte video: Čovjek je kupio zemlju i naslijedio tajni ambar pun ovoga ! Šokiraćete se ! (Travanj 2020).

Ostavite Komentar