Mladi par prepravio je stari školski autobus u kućicu za automobile i krenuo na put

Mladi par preuredio je stari školski autobus u sjajnu kućicu za autobuse

Možda mnogi žele otići na izlet u nove gradove i zemlje. Ali samo se snovi ponekad jako razlikuju od stvarnosti. Ljudi se drže obaveza, kod kuće. No, par iz Oswega (Illinois, SAD) odlučio je poduzeti drastične mjere i kupio stari školski autobus. Mladi se nisu bojali promjene i vozilo preuredili u udobnu kućicu.
Stari školski autobus pretvoren je u sjajno kućište.

Umorni od svakodnevne rutine i monotonije, par se odlučio na očajnički korak. Luke i Rachel Davis kupili su stari školski autobus i preuredili ga u udoban kamp kućicu.
Pokrenuvši prepravku autobusa, mladi su istovremeno pokrenuli blog na Internetu, gdje su opisali svoje postupke. Prvi se post zvao "Kunem se da nismo ludi." Luka nije želio biti vezan na jednom mjestu, želio je osjetiti kakav je duh avanture.
Mladi par preuredio je stari školski autobus u sjajnu kućicu za autobuse.

Što se tiče promjene autobusa, mladi su uklonili sve stolice, riješili se stare unutarnje obloge. Cilindrični oblik autobusa omogućio je Lukeu da se savršeno uklopi u spavaću sobu, funkcionalnu kuhinju s radnom površinom i kupaonicu.
Spavaće mjesto u autobusnoj kući.

Kako bi kuća na kotačima izgledala ugodnije i domaće, momak je koristio parketnu ploču. Luka je također radio na optimizaciji ventilacijskog sustava. U autobusnoj kući postoji peć za grijanje.
Kuhinja u punoj veličini u autobusnoj kući.

Ocjenjujući svoj novi dom, mladi su, naravno, priznali da ovo nije luksuzni stan. Ali, prema njihovom mišljenju, stambeni autobus omogućio im je da steknu osjećaj željene slobode. Luke i Davis krenuli su na putovanje po zemlji i sada su sretni što su uspjeli ostvariti svoj san.
Nastavak teme 10 optimalnih mobilnih kućica za ugodno putovanje cestom s cijelom obitelji.

Pogledajte video: Renoviranje stare kuce (Travanj 2020).

Ostavite Komentar