Nike zvučnici

Nike zvučnici

Nike je poznat po tome što pravi sjajnu sportsku odjeću. Ali zahvaljujući naporima dizajnera Alex Nash ubuduće će se povezati i s računalnom tehnologijom. Uostalom, stvorio je na temelju tenisica Nike zračne snage zvučnici za stolna i prijenosna računala.

Sada su Nike proizvodi puno više od samo tenisica i ostale sportske odjeće. Ona je postala pravi simbol koji predstavlja određeni način života. I ovaj je život moderan, sportski, bogat.
Nike zvučnici

Baš kao i simbol, Nike se sam odnosi na svoje proizvode (sjetite se postavljanja tisuća tenisica u Nike trgovini u Tokiju), kao i mnoge druge dizajnere. Na primjer, Alex Nash, koji je stvorio stolne zvučnike iz Nike Air Force tenisica.
Naravno, fanovi Nike tenisica, nakon čitanja ovog članka, bit će spremni strpati Alexa Nash-a na komadiće. Uostalom, učinio je približno isto s tim legendarnim tenisicama. Napravio je gomilu rupa u njih, u koje je ubacio zvučnike raznih veličina i namjena.
Tako je na kraju nabavio prave radne zvučnike s oblicima Nike Air Force tenisica. A oni obožavatelji ove tvrtke koji svoje proizvode ne vide kao nešto sveto rado će staviti takav moderan uređaj na svoju radnu površinu.
Nike zvučnici

Pojačalo, kontrola glasnoće i druge kontrole ugrađene su u desnu cipelu ovog para. Ali s lijeve strane su samo zvučnici.
Nažalost, zvučnici Nike u stilu Alex Nash u zvuku napravljeni su u jednom primjerku, a ne planira se proizvoditi u seriji. Barem za sada.

Pogledajte video: Alto Truesonic 800 Watt Wireless Bluetooth DJ and PA Speakers (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar