Kapsule na stijenama: savršeno mjesto za provesti noć za ljubitelje uzbuđenja

Skylodges - bistre kapsule za noćenje.

poduzeće Natura vivaspecijalizirani za avanturistički turizam, očajniji tražitelji uzbuđenja ponudili su zadivljujuće stambene kapsule suspendirane na čistim liticama u Peruu. Sada oni koji se ne boje visine mogu provesti noć na nadmorskoj visini od 120 metara, diveći se zalascima sunca i zore kroz prozirne otvore Sveta dolina Cuzca.
Projekt Natura Viva.

Skylodges - Riječ je o tri prozirne kapsule dužine 7 metara i širine i visine 2,5 metra. Dizajni su izrađeni od aluminija i izdržljivog polikarbonata. Najromantičnije vrijeme može biti zaljubljeni par. Međutim, za bučnu tvrtku od 8 ljudi također ima dovoljno prostora. Veliki krevet, mjesto za jelo, kupaonica s eko WC-om i umivaonikom - sve je to prisutno u svakoj od kapsula.
Unutarnji raspored kapsule.
Skylodge. Pogled iznutra.

Autori projekta tvrde da oni koji žele apsolutno prenoćiti u ovom mini-hotelu ne moraju imati nikakve specijalnosti. penjački trening. Do kapsule možete doći i duž planinske staze i uz pomoć zip-line (Zipline - viseći kablovi na koje su pričvršćena sjedala da se kreću između mjesta na različitim visinama)
Mjesto za provesti noć za ljubitelje "uzbudljivih" senzacija.
Mini-hotel na litici.

Australski arhitekti predstavili su svoju verziju prebivališta na stijeni. Oni su razvili koncept Zgrada na 5 kata, postavljena na pustoj litici visoko iznad oceana.

Pogledajte video: Kopao je u svom dvorištu, ali ništa ga nije upozorilo na ovo ! (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar