Splav krevet

Dizajner i matematičar Max Longin primijetio je da voda ima umirujući učinak na naše tijelo, čak ponekad čini da želimo spavati. Naravno, to smo znali i prije njega, ali upravo on je došao na ideju da stvori krevet koji nas podsjeća na vodu. Nije ni čudo što je dobila ime "Raft"!

I doista, ovaj krevet zaista izgleda poput splava. Krevet ima četvrtaste oblike, a noge su izrađene vrlo neobično. U svom obliku podsjećaju na valove oceana, ne bjesomučne i opasne, već ugodne, tihe i smirene. U takvom okruženju možete zaspati i ... probuditi se s druge strane zemlje. I čak bi bilo cool i zanimljivo, ali ovaj krevet nije pravo prijevozno sredstvo na vodi. A kod kuće nemamo ocean, pa čak ni ribnjak.
Splav krevet

Pa, morate zamisliti da je sve oko nas samo voda, a mi smo sami na splavu. Možda će zaista biti lakše zaspati, a nesanica će zauvijek nestati? Već vrlo mnogo ljudi pokvari život ove vrste bolesti. Možda nam treba samo ovaj krevet? Tek sada joj je cijena simbolična - 6200 dolara. Je li ovo puno za krevet? Možda. Ali za takve - radije ne nego da. Ona je veličanstvena!
Splav krevet

Dizajner: Max Longin

Pogledajte video: Rasta x Dado Polumenta x Zuti - BALKAN OFFICIAL MUSIC VIDEO (Travanj 2020).

Ostavite Komentar