Elegantni mali stol s dubokim nišama za spremanje predmeta

Izvorni stol s različitim nišama.

Izvorni sustav za pohranu omogućit će da se svi osjećaju kao pravi kolekcionari i estete. Zlatni stol podijeljen je u brojne odjeljke različitih oblika, gdje na graciozan način možete smjestiti svoje omiljene sitnice i male kućanske predmete.
Tablica s organiziranim sustavom pohrane.

Studio stol Esrawe dobio neobično ime "OCD", što je kratica riječi "opsesivno-kompulzivni poremećaj", u prijevodu s engleskog - "opsesivno-kompulzivni poremećaj". Osobe s ovom mentalnom bolešću imaju tendenciju da previše daju naglasak na naručivanju predmeta, osjećaju anksioznost kad netko promijeni svoj uobičajeni raspored stvari. Isti stol ne ostavlja nikakve šanse za kaos ili nered.
Elegantan stol za prave estete.
Stol iz studija Esrawe.

Tablica sastavljena od nekoliko odjeljaka pomaže prigodno složiti predmete koji se najčešće koriste. Osim toga, takav namještaj može poslužiti kao svojevrsna posjetnica osobe, biti izložen u potpunosti. Ako osoba stavi takav stol u dnevnu sobu ili ured, tada će ga najvjerojatnije htjeti napuniti stvarima koje daju predstavu o njegovoj najdražoj aktivnosti.
Izvorni sustav za pohranu OCD.

Programi okruglog, kvadratnog i pravokutnog oblika, opremljeni visokim stranama, kako bi se spriječilo slučajno padanje predmeta. Ladice su fiksne na tankim visokim nogama raspoređenim u obliku šahovnice. Sada je model izdan u jednoj konfiguraciji, ali u budućnosti dizajneri planiraju proširiti liniju različitih opcija za countertops i pružiti korisnicima priliku sami sastaviti savršen stol, Tiraža modela danas je 10 komada, 5 ih je otpušteno u mjedenom, a 5 u bijeloj boji.

Pogledajte video: 100 razloga zašto je teorija evolucije glupost - Kent Hovind (Travanj 2020).

Ostavite Komentar