20 najbolje rabljenih automobila u novije vrijeme, 2. dio

BMW Seven je sjajan rabljeni automobil na koji treba obratiti pažnju.

Pronaći dobar rabljeni automobil po razumnoj cijeni nije lako. Ali ako ne jurite status, uvijek možete odabrati nešto. Autoritativni britanski časopis Autocar predstavio je popis 20 modela na koje vrijedi obratiti posebnu pozornost.

11. Mazda 6

Japanska hatchback sa pet vrata Mazda 6.

Mazda 6 je atraktivan obiteljski automobil s mnogim opcijama. Na tržištu su limuzine, hatchback, karavani po povoljnim cijenama, opremljeni benzinskim ili dizel motorima.

12. Ford Galaxy

Minivan Ford Galaxy druge generacije (1995.-2006.)

Minivan Ford Galaxy dizajniran je posebno za europsko tržište. Automobil ima dovoljno slobodnog prostora, a također je i vrlo jeftin. Glavni problemi korištenog Galaxyja - "mrtvog" ovjesa i elektroničke upravljačke jedinice.

13. Lexus IS 200

Japanska limuzina Lexus IS 200.

Lexus IS limuzina poslovne klase izvanredan je ne samo zato što je vrlo pouzdan, već i zato što izgleda prkosno konkurenciji. Mnogi dijelovi su zamjenjivi s Toyota automobilima, ali popravci Lexusa i dalje su skupi.

14. Jaguar S-Type

Jaguar S-Type limuzina se proizvodila od 1999. do 2008. godine.

Britanski Jaguar S-Type nije najljepša, već prilično neobična limuzina poslovne klase. U njegovom izgledu jasno su vidljivi retro motivi. Ispod haube automobila možete pronaći jedan od snažnijih motora: benzin V6 ili V8 ili dizel V6. Ali budući vozač trebao bi uzeti u obzir da za sliku morate platiti: rezervni dijelovi za Jaguar mogu biti skupi.

15. Honda CR-V

Kompaktni crossover Honda CR-V preživio je četiri generacije, što je dokazalo njegove kvalitete.

Honda CR-V je automobil koji za razumnu cijenu nudi mnogo mogućnosti za malu obitelj. Kod rabljenih CR-V posebna se pozornost mora posvetiti klima uređajima i električnoj energiji.

16. Mazda MX-5

Japanski roadster Mazda MX-5 predstavljen je 1989. godine.

Mazda MX-5 Roadster je sportski automobil koji se lako i ugodno vozi. Upravljanje MX-5 vrlo je jeftino, bez obzira na generaciju i godinu proizvodnje. Kupnja takvog automobila bit će velika investicija, jer se rijetko pukne.

17. Ford Fiesta

Ford Fiesta pete generacije lansirana je od 2002. godine.

Kompaktni hatchback Ford Fiesta popularan je kod ljubitelja vanjskih prostora. automobil ima vrlo precizno upravljanje. Stroj je vrlo praktičan, s umjerenom potrošnjom goriva i jeftinim dijelovima.

18. Citroen Xsara Picasso

Citroen Xsara Picasso predstavljen je 1999. godine i postao je vrlo popularan u Europi i Americi.

Kompaktni kombi Citroen Xsara Picasso vrlo je prostran, ali u njega stane samo pet osoba. Automobil uopće nije poput Berlingo kombija, jer putnici dobivaju prilično ugodne uvjete. Prije kupnje obratite pozornost na elektriku i kvačilo u dizelskim verzijama.

19. BMW 7-serije E38

Njemački izvršni automobil BMW 7-serije E38 proizvodio se od 1994. do 2001. godine.

BMW 7-serija je skup automobil koji često jednostavno nije bio potreban. Za putovanja po gradu mnogi će vozači više voljeti automobil 3. ili 5. serije. Na poleđini E38 nije teško pronaći dobar primjerak, ali obratite pozornost na slabe točke - ovjes i elektroniku.

20. Honda Accord karavan

Karavan Honda Accord.

Honda Accord karavan je izvrstan automobil za one koji trebaju prevesti mali teret. Stroj je dobro opremljen i ne izgleda staromodno. Turbopunjači u dizel verziji ponekad ne uspiju, a njihova zamjena koštat će popriličan denar. Stoga je bolje odabrati jedan od benzinskih motora.
Prvi dio popisa najbolje rabljenih automobila možete pogledati ovdje.

Pogledajte video: Kako prednosti nove mašine za veš mogu postati "mane" (Travanj 2020).

Ostavite Komentar