Praktični savjeti kako očistiti svoju garažu i organizirati skladište

Poboljšajte svoju garažu.

Mnogima od onih koji imaju automobil ne bi smetalo dobiti garažu. Uvijek je dobro kad postoji mjesto za pohranjivanje ne samo automobila, već i nekih drugih stvari za koje nije bilo mjesta u kući. Nažalost, ako garažu koristite kao skladište, vrlo brzo će se stvoriti nered. Održavanje sklada u ovoj sobi pomoći će samo pravilnoj organizaciji skladištenja.

1. Zidovi s košarama

Na zidove pričvršćujemo košare i kante.

Na zidu možete instalirati spremnike, uključujući žicu. Bit će prikladno pohraniti razne stvari u njih. Na tako jednostavan način možete vrlo uspješno i racionalno organizirati puno stvari koje su prethodno skupljale prašinu u cijeloj garaži.

2. Pismo slovima

Bilo bi lijepo sve potpisati.

Potpisi, tablete, natpisi i naljepnice - sve to vam neće omogućiti da pohranjujete više stvari, već će dodati red na ona mjesta na kojima je nešto već spremljeno. Čak ni najbolji vlasnik nije uvijek u mogućnosti spomenuti gdje je i što odložio. Osim toga, natpisi će pomoći boljoj plovidbi u garaži onima koji pomažu vlasniku, ali to se u garaži događa vrlo rijetko.

3. Magneti

Jednostavno i povoljno.

Magneti su savršen izbor za pohranu malih alata, uključujući i svrdle, kako bi se. Za to su najprikladnije magnetske trake montirane na zid ili namještaj. Uz njihovu pomoć, korisna sitnica uvijek će biti pri ruci.

4. Kuke

Velike i male kukice omogućit će vam pohranu raznih stvari.

Ne zaboravite na tako jednostavan način skladištenja kao zidne kuke. Na njih možete objesiti predmete radne odjeće, biciklističke i motociklističke kacige, osobnu zaštitnu opremu pri radu s opasnim tvarima, vrećama i bilo kojim torbama. Nekoliko ovih kuka bit će neophodne na ulazu u garažu.

5. Staklenke

Staklenke su neophodne na farmi.

Sve vrste staklenki pomoći će u punom redoslijedu za spremanje, odvajanje i održavanje brojnih vijaka i matica (kao i drugih sličnih sitnica). Oni koji se negdje mogu popraviti najbolje su prikladni kako se ne bi miješali, već su uvijek pri ruci. Na primjer, možete zatvoriti poklopce staklenki ispod police tako da donji dio sa sadržajem odvojite uvijanjem.

6. Patch ploča

Najbolje što možete učiniti.

Najbolje što uopće možete učiniti u garaži je instalirati upravo takav panel. Pomoću nje možete pohraniti brojne alate. Osim toga, ovaj način pohranjivanja gadgeta domaćina također izgleda vrlo lijepo.

7. Proljetne vrpce

Specifičan, ali vrlo praktičan način pohrane stvari.

Odličan način za pohranu stvari koje nisu baš potrebne, ali koje se ne mogu izbaciti. Uz to, ovo je sjajan način da transformirate cijeli prostor u garaži. Također je važno da je spremanje stvari uz pomoć opružnih vrpci jednostavno i prikladno. Nabaviti takve vrpce također nije teško.
U nastavku teme, priča kako unuk je očistio garažu svoje bake i ondje našao Lamborghini Countach rijedak model.

Ostavite Komentar