10 najpouzdanijih "Japanaca" koji mogu služiti godinama

10 najpouzdanijih "Japanaca" koji mogu služiti godinama.

O tome koji se automobil smatra "pouzdanim", možete se dugo raspravljati. Danas nikoga nećete iznenaditi velikom kilometražom. Međutim, uvijek možete odabrati neke od najboljih modela u mnogim aspektima. Nakon analize nekoliko automobila proizvedenih u Japanu, odabrali smo 10 najkvalitetnijih predstavnika auto-tržišta koje će lako preći više od 300 tisuća kilometara.

1. Pouzdana Honda Civic

Honda Civic 10. je generacija popularne marke.

Proizvođač je 2015. godine izdao poboljšanu seriju automobila koji ne samo da nemaju problema s baterijom, poput hibridnih modela, već i izgledaju modernije.

2. Toyota Highlander - pouzdan SUV

Toyota Highlander na tržištu je od 2013.

Prilikom stvaranja SUV-a Toyota Highlander proizvođač se više fokusirao na mlade ljude. Međutim, automobil je vrlo popularan među parovima koji ga preferiraju minivan. Highlander ima udoban i prostran salon. V6 motor je najbolji, prema riječima stručnjaka, za automobile ove klase.

3. Obiteljski automobil Toyota Sienna

Toyota Sienna popularni je japanski minivan za cijelu obitelj.

Toyota Sienna divan je automobil za parove s djecom. Klizna stražnja vrata omogućuju vam sigurno prijevoz djece na širokoj sofi. A ako postoji velika količina ručne prtljage, može se presaviti. Pogon na sva četiri kotača poboljšava prolaznost stroja, što ga čini još atraktivnijim. Sienna se smatra jednim od „stogodišnjaka“ na tržištu automobila.

4. Crossover Honda CR-V

Honda CR-V - crossover koji je osvojio svijet.

Unatoč činjenici da crossover Honda CR-V ima pogon na sva četiri kotača, upravljanjem je prilično jednostavno. Automobil može bez problema prijeći više od 300.000 kilometara.

5. Popularni Honda Accord

Honda Accord deseta je generacija poznate limuzine.

Besplatna unutrašnjost i lako vođena Honda Accord oduševili su mnoge automobiliste. Štoviše, najpouzdaniji je model s 4 cilindra. Potrošnja goriva se također može uštedjeti, to olakšava instalirani izdržljivi 2-litarski motor.

6. Kompaktna Toyota Corolla

Toyota Corolla je najprodavaniji automobil u povijesti.

Nije svaki vozač radije prostrani interijer. Za ovu kategoriju građana razvijen je model Toyota Corolla. Automobil ima moderan izgled i iznutra i izvana. A unutrašnjost svake generacije postaje sve stilskija i udobnija.

7. Crossover Honda Pilot

Honda Pilot - 3. generacija.

Crossover s pogonom na sva četiri kotača Honda Pilot pogodan je za velike obitelji jer može prevoziti do 8 osoba.

8. Minivan Honda Odyssey

Honda Odyssey jedan je od najpopularnijih modela u Aziji i SAD-u.

Posebno treba obratiti pažnju na Honda Odyssey, jer osim osam putnika, na minivan možete prenijeti puno prtljage. Ovo je prilično povoljan i pouzdan automobil.

9. Udobna Toyota Camry

Toyota Camry je popularna limuzina u Rusiji.

Proizvođači limuzina Toyota Camry neprestano poboljšavaju i nadograđuju model. Svaki put postaje pouzdaniji i ugodniji. Najkvalitetniji su automobili s 4 cilindra. Neće im biti teško prijeći više od 300.000 km.

10. Automobil Toyota Prius

Toyota Prius - prvi hibridni automobil svjetske proizvodnje.

Prvi kupci Toyote Prius uplašili su se baterijom, koja je imala vrlo visoke troškove. Međutim, stručnjaci su izračunali sve toliko da se automobil pokazao što pouzdanijim. A kilometraža od 300.000 kilometara za nju nije granica.
Za razliku od japanskih automobila iz ove recenzije, ocjena može biti korisna pri odabiru automobila. 10 najpouzdanijih automobila koji su ugledali svjetlo nedavno.

Ostavite Komentar