5 sjajnih stvari za vozača u KiniDanas se izrađuje nevjerojatna količina raznih uređaja i dodataka, posebno za automobile. Nisu svi ovi gizmovi jednako korisni. Međutim, ponekad među njima postoje stvarno zanimljivi uređaji koji mogu, ako ne i ublažiti oštru svakodnevicu, barem uvelike zabaviti. Zanimljivo je da su nekoliko vrlo uspješnih stvari izmislili majstori iz Kine.

1. Film na ogledalima

Da biste zaštitili ogledalo od vode. / Foto: drive2.ru.

cijena: oko 100 rubalja.
Umorni ste od bočnih ogledala koja su neprestano mokra nakon kiše? Ovaj se problem može riješiti posebnim hidrofobnim prozirnim filmom koji je pričvršćen na reflektirajuću površinu bočnog zrcala, sprječavajući da kapljice vode ostanu na njemu. Jednostavna i istovremeno vrlo korisna stvar.

2. "Stroj" za brisače

Lukav stroj. / Foto: auto-on-line.ru.

cijena: od 200 rubalja.
Koristan rezač koji uklanja gornji stari i deformirani gumeni sloj s metlice brisača. Na taj način možete produžiti život četkice, uklanjajući potrebu za kupnjom potpuno novog. Neko vrijeme će obrubljena guma djelovati poput nove. Postupak se može ponoviti nekoliko puta.

3. Sferno ogledalo

Korisno za roditelje. / Foto: pregrada.by.

cijena: od 200 rubalja.
Korisna sitnica za one koji se često voze u autu s malom djecom i redovito ih ometaju mladi balomuti. Kako ne biste okrenuli glavu i dugo ne skidali pogled s ceste, preporučuje se u kabinu ugraditi još jedno retrovizor. Sferični reflektor omogućava vam brzo i sigurno praćenje stanja iza vas.

4. Spužvasta mliječ

Korisno u autu. / Foto: vsichkioferti.bg.

cijena: oko 100 rubalja.
Kad je u pitanju čišćenje automobila, odmah postaje jasno da postoji ogroman broj mjesta koja su nedostupna za čišćenje. To se prije svega odnosi na nadzornu ploču i ventilaciju. Takva „tekuća“ spužva može značajno pomoći u napornom radu u borbi za čistoću.

5. Zaštitni film ispod drške

Od ogrebotina. / Foto: rupoland.ru.

cijena: 50 rubalja.
Za kraj, ne zaboravite na potrebu zaštite ručica automobila i prostora ispod njih od manjih oštećenja i ogrebotina, koji s vremenom mogu značajno pokvariti izgled automobila. Da biste spriječili da se ovo ne dogodi, samo stavite takav zaštitni film ispod ručki.
Nastavite temu čitajući o 5 korisnih stvari kojih nema u većini automobila (bilo bi vrijedno zadržati) i ne samo.

Pogledajte video: OBJAVLJEN TRANSKRIPT JELJCINA I KLINTONA O BOMBARDOVANJU SRBIJE (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar