20 futurističkih naprava za modernu kuhinju. 1. dio

TOP-20 futurističkih naprava za modernu kuhinju. 1. dio

Napredak ne miruje, a kuhinja je samo mjesto koje se najčešće veseli novim proizvodima. Ponekad novi uređaji izgledaju toliko neobično da se kuhinja pretvara u laboratorij budućnosti. Nudimo pregled modernih uređaja koji mogu pojednostaviti postupak kuhanja raznih dobrota.

Kuhinjski pult s Bluetooth tehnologijom

Kuhinjski pult s Bluetooth tehnologijom

Jednostavan uređaj koji vam omogućuje gledanje videozapisa o kuhanju, slušanje glazbe, traženje novih recepata izravno tijekom kuhanja i zabavljanje gostiju. Komplet uključuje postolje i zvučnike, iPad možete sigurno dovesti u kuhinju i raditi. Trošak unutar 200 dolara.

Držač kuhinjskog ormara

Držač kuhinjskog ormara

S iPadom možete raditi u kuhinji bez ikakvih dodatnih uređaja, ali svejedno će vam biti prikladnije uz stalak. Držač na kuhinjskom ormariću omogućit će vam da ga objesite tako da ga slučajno ne gurnete sa stola ili ne stavite nešto na njega. Cijena je 50 dolara.

Qooq tablet

Qooq tablet

Stare kuharice su stvar prošlosti. Ubrzo će ih zamijeniti elektronička kopija, kao i svi drugi tiskani mediji. Vrijeme je da promijenite svoje navike, a Qooq tableta će vam pomoći. Već ima 3.000 recepata i 250 videa s majstorskim tečajevima. Trošak je 350 dolara.

IPad stalak

IPad stalak

Za ljubitelje kulinarskih iPada postoji još jedan štand. To vam omogućuje da uređaj uvijek držite pri ruci. Dizajn je prilično jednostavan, ali udoban - kut nagiba idealan je za rad. Cijena je 30 dolara.

Drveni stalak za iPad

Drveni stalak za iPad

Oni koji žele jednako kombinirati modernost i tradiciju u kuhinji, mogu koristiti rustikalno postolje. Oblik u obliku ploče za rezanje samo će pojačati kontrast.

Pametna kuhinja Prisma Toncelli

Pametna kuhinja Prisma Toncelli

Idealan je za ljubitelje visoke tehnologije u kuhinji. Izvlačeća radna površina omogućuje vam da ga instalirate čak i u maloj kuhinji. Samsung Galaxy tehnologija omogućuje pristup internetu, a recepti se pojavljuju upravo na njenoj površini. Također je u stanju iznenaditi nevidljivim ručkama za otvaranje i zatvaranje ormara.

Mobilna kuhinja od Electroluxa

Mobilna kuhinja od Electroluxa

Ponekad se laptop toliko zagrijava da se čini kao da na njemu možete pržiti jaja. Koncept mobilne kuhinje Electrolux pružit će priliku zamisliti kako bi to izgledalo. Recepti jela i video upute za njihovu pripremu prikazuju se na dodirnom zaslonu, a iznad zaslona nalazi se ugrađena web kamera koja omogućuje razgovor s prijateljima tijekom kuhanja. Na donjoj ploči nalazi se daska za rezanje koju je lako ukloniti, a ispod nje je plamenik s četiri prstena. Ovisno o vrsti posuđa, odabire se jedan od prstenova.

AGA iTotalna kontrola

AGA iTotalna kontrola

Zahvaljujući AGA iTotal Control, sada možete nadzirati proces kuhanja, čak i kad ste izvan kuće:
• putem SMS-a na mobilnom uređaju,
• pomoću aplikacija za iPhone / iPad,
• putem web stranice pomoću prijenosnog računala, tableta ili računala.

Indukcijski štednjak 2 u 1

Indukcijski štednjak 2 u 1

Indukcijska štednjak 2 u 1 je univerzalna, s njom možete kuhati i kod kuće i u kampovanju. Dovoljno je ukloniti plamenike i preklopiti ga. Nisu potrebne žice, jer ima integrirani punjač.

Globalni kuhar

Globalni kuhar

Hologrami ne postoje samo u kinu, iako izgledaju kao tehnologija budućnosti. Da biste to potvrdili, morate se obratiti Global Chefu. Upotrijebljena laserska hologramska tehnologija pomoći će okupljanju ljudi, omogućavajući vam kuhanje s omiljenim zvijezdama ili kuharima. Uz to, hologram proizvodi zvukove specifične za kuhinju i nudi recepte za dostupne proizvode.
Bez obzira koliko moderna kuhinja bila, uvijek će biti dobrodošla smiješni kuhinjski aparati ili neobične ploče za rezanje.

Pogledajte video: Calling All Cars: I Asked For It The Unbroken Spirit The 13th Grave (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar