Obiteljska kuća na otoku Tajvan: svijetle boje u unutrašnjosti

Šareni kućni interijer na otoku Tajvanu.

Zahvaljujući radu profesionalnih dizajnera, čak se i najbezobraznija vikendica može transformirati do prepoznavanja. Obiteljsko gnijezdo u Tajvanu izravan je dokaz tome. S laganom rukom profesionalaca, tmurna se kuća pretvorila u ugodnu rezidenciju, ispunjenu svjetlom i svijetlim bojama.
Pogled na dnevni boravak i kuhinjski dio.
Improvizirana knjižnica s radnim prostorom.
Neobični dizajn kuće na Tajvanu od kuće Design Co.

Tvrtka je razvila šareni dizajn interijera za kuću. Co dizajn kuće, Ugodna vikendica za cijelu obitelj nalazi se na kineskom otoku Tajvan i prostire se na površini od 265 četvornih metara. Dizajneri prilikom ukrašavanja soba nisu se usredotočili na korištenje svijetlih akcenta. Predmeti s više boja u dekoru stvaraju veselu atmosferu u kući, ispunjavajući svaku sobu veselim raspoloženjem. Prije nego što je tvrtka započela rad na rezidenciji Co dizajn kuće, unutrašnjošću soba dominirale su tamne boje, što je stvaralo tešku i depresivnu atmosferu. Dizajneri ne samo da su radikalno promijenili dizajn kuće, već su u potpunosti promijenili i njezin unutarnji izgled. Rezultat je prostrana vikendica s prekrasnim interijerom i sočnim svijetlim bojama.
Svijetli kuhinjski interijer tvrtke House Design Co.
Šareni predmeti ukrasa u blagovaonici.
Elegantni interijer spavaće sobe tvrtke House Design Co.

U središtu rezidencije, gdje se danas nalazi kuhinja i dnevni boravak, koncentrirana je maksimalna količina prirodnog svjetla. Interijer u svakoj pojedinačnoj sobi ima svoj jedinstveni karakter. Dizajn svih soba u kući razvijen je uzimajući u obzir izravnu svrhu svake od njih. Zajednička značajka svih soba je obilje svijetlih detalja u dekoru.
Delikatna shema boja dječje sobe.
Moderan dizajn spavaće sobe u obiteljskoj kući u Tajvanu.
Dizajn hodnika tvrtke House Design Co.

Da biste stvorili veselu atmosferu kod kuće, samo dodajte nekoliko svijetlih akcenta u unutrašnjost. raznobojan noćni ormarići Legatona primjer, pomozite „oživjeti“ situaciju i razrijediti dosadnu shemu boja u sobi.

Pogledajte video: KAKO UGRADITI AMBIENT OSVJETLJENJE U VOZILO (Travanj 2020).

Ostavite Komentar