Modularna pločica za kreativne ljude

Modularna pločica za kreativne ljude

Često se događa tijekom popravaka da dugo vremena ne možete odlučiti koju pozadinu kupiti, koju pločicu. Uostalom, postoje strahovi da se neće uklopiti u unutrašnjost sobe ili kupaonice. A s njima moraš živjeti barem par godina. Ali s pločicama Cube & Dot o tome nema potrebe brinuti. Uostalom, može se mijenjati gotovo svaki dan.


Da biste promijenili ne samu pločicu, već samo uzorak na njoj. Štoviše, za to neće biti potrebno nazvati poseban tim pločica. To ćete moći riješiti sami. Bit će potrebno uključiti samo svoju maštu, a promjena unutrašnjosti pretvorit će se u kreativan proces.
Modularna pločica za kreativne ljude

Uostalom, Cube & Dot je modularan. Umjesto toga, njegova baza ostaje nepromijenjena (elementi okruglog ili dijamantskog oblika). Ali na ove elemente možete objesiti niz različitih dodataka.
Modularna pločica za kreativne ljude

Možete kupiti standardni set pločica Cube & Dot (iako je čudno primijeniti riječ "standardno" na ovu originalnu pločicu) i stvoriti jedinstveni uzorak zida vaše kupaonice iz dostupnih dodatnih elemenata.
Modularna pločica za kreativne ljude

Ili možete posjetiti web stranicu tvrtke koja proizvodi Cube & Dot, pokrenuti dizajner i sami izraditi vlastiti originalni crtež na mreži. Ostaje nam samo naručiti, platiti narudžbu i nakon nekog vremena primiti zavješene kutije s pločicama.
I, najbolje od svega, da se slika na zidovima može mijenjati gotovo svaki dan.
Modularna pločica za kreativne ljude

To pruža modularni sustav. Tako se vaš dnevni boravak ili kupaonica mogu transformirati nakon vašeg raspoloženja, godišnjih doba i uspjeha u životu. Nešto slično smo već vidjeli u promjenljivom zidnom projektu "Promijeni!" od dizajnera Amirkhana Abdurakhmanova.

Pogledajte video: MODERNI TRENDOVI U KUPATILU: ALCAPLAST KUPATILSKA KANALICA-REŠETKA (Veljača 2020).

Ostavite Komentar