10 najgorih vintage automobila u povijesti automobila

10 najgorih vintage automobila u povijesti povijesti: Plymouth Prowler.

Vintage automobili posebna su tema koja neprestano privlači i vozače i proizvođače automobila. Potonji povremeno proizvode vintage automobile, ali ti pokušaji nisu uvijek uspješni. Međutim, kako kažu, nema prijatelja po ukusu i boji. U našem pregledu najneuspješniji su, prema riječima stručnjaka, vintage automobili proizvedeni od poznatih proizvođača.

1. Zimmer Golden Spirit

Zimmer Golden Spirit.

Jedan od najgorih pokušaja stvaranja retro automobila je Zimmer Golden Spirit. Automobil je sastavljen 80-ih godina XX. Stoljeća i, unatoč zanimljivom dizajnu, nije mogao biti dostojno stvaranje svog vremena, niti moderan odraz davnih dana automobilske industrije.

2. Plymouth Prowler

Plymouth Prowler.

Ovaj retro roadster kreirala je korporacija Chrysler, a proizvodio se od 1997. do 2002. s prekidima u malim serijama. Unatoč agresivnom dizajnu, automobil ima punjenje koje je daleko od čak prosječnih performansi, što, naravno, igra protiv njega. Za sva vremena proizvedeno je samo 11,7 tisuća automobila.

3. Mitsuoka Himiko

Mitsuoka Himiko.

Japanski Mitsuoka Himiko stvoren je na temelju NC Mazda Miata. Retro automobil nije mogao osvojiti tržište ne svojim dizajnom, ni punjenjem. Kao rezultat, projekt je smanjen. I stručnjaci i motoristi jednako su hladno reagirali na Himika.

4. Mitsuoka Viewt

Mitsuoka Viewt.

Druga ne najuspješnija retro modifikacija je Mitsuoka Viewt. Automobil je nastao na temelju Nisan March / Micra. Unatoč očiglednom retro stilu, oblici automobila ne pobjeđuju dušu potencijalnog vlasnika, a automobil ne ostaje sudbina.

5. Excalibur

Excalibur.

Ovo retro čudovište Excalibur stvoreno je na osnovu Cadillac XLR-a. Unatoč prilično znatiželjnom, agresivnom retro dizajnu, ovaj je automobil potpuno nekontroliran. Bilo je vrlo teško usporedo s njim na autocesti.

6. Subaru Impreza Casa Blanca

Subaru Impreza Casa Blanca.

Subaru Impreza Casa Blanca dobar je primjer kako je Subaru tvrtka pokušala preživjeti u krizi 90-ih godina XX stoljeća. Automobil je postao jedan od najneuspješnijih u povijesti tvrtke. O tome svjedoči čak i njegov „retro“ dizajn.

7. Cumberford Martinique

Cumberford Martinique.

Neki nazivaju Cumberford Martinique jednim od najrjeđih kolekcionarskih automobila u retro stilu. Ovaj automobil košta od 3 do 4 milijuna američkih dolara. Cumberford Martinique ima motor od 174 konjske snage. Čovjek bi pomislio da je automobil potražen među kolekcionarima, ali to nije tako. U svakom slučaju, linije iza njega sigurno nisu postrojene.

8. Chrysler PT cruiser

Chrysler PT Cruiser.

Ovaj vrlo čudan automobil Chrysler proizvodi već desetljeće. Automobil je bio toliko smiješan da stručnjaci nisu ni znali kojem tipu treba pripisati. Za cijelo vrijeme oslobađanja stvoreno je oko 1,3 milijuna Chrysler PT Cruisera.

9. Stutz Bearcat II

Stutz Bearcat II.

Čovjek bi pomislio da je Stutz Bearcat II zgodan. Međutim, to nije baš tako. Ovaj retro automobil jednostavno je kruna vulgarnosti i uobičajena pojava na području automobilskog dizajna. Stutz Bearcat II punjenje također ostavlja mnogo željenog.

10. Mohs Ostentatienne Opera

Mohs Ostentatienne Opera.

Tvorci Mohs Ostentatienne opere očito su željeli stvoriti automobil stoljeća, ali nisu uspjeli. Automobil je bio prilično smiješan. U kabini je bilo toliko slobodnog prostora da se čak počeo miješati! Uz sve to, automobil je imao nepristojno skup dizajn interijera i mnogo različitih dodataka, poput hladnjaka.
Poznavatelji starih automobila bit će zanimljivi i 10 sovjetskih retro automobila: nepoznato lice domaćih marki, zatim povijest cijelog doba i zanimljive dizajnerske odluke.

Pogledajte video: Square One: New Witness in Michael Jackson Case. Full Documentary (Travanj 2020).

Ostavite Komentar