Ažurirani Land Rover: Luksuzni SUV postao je najekonomičniji hibrid

Snažan i moderan, sportski SUV.

Luksuzni i snažni Range Rover Sport dobio je potpuno novi hibridni motor koji ionako izvrsni automobil čini još boljim. Zajedno s novim pogonskim sklopom, u automobil je stigla i nova funkcionalnost koja je prije bila nepristupačna vozaču, što će omogućiti optimizaciju potrošnje goriva.
Ažurirano interijer.

Britanski proizvođač automobila Land rover odavno je okrenuo svoj SUV srednje veličine Range Rover Sport kao simbol bogatstva i obilja. Među postojećim modelima tvrtke, automobil je doista jedan od najboljih. Nedavno je ova ljepotica ponovno ažurirana ugradnjom potpuno novog hibridnog motora, kao i dodavanjem mnogih drugih ugodnih stvari. Kao rezultat toga, automobil ne samo da se nije pogoršao, već je mogao postati i puno bolji. Pogledajmo pobliže promjene.
Odličan križ.

U korak s najbližim konkurentima u klasi, Range Rover Sport PHEV dobiva hibridni pogon. Sada u službi luksuznog SUV-a je kombinirani elektromotor snage 114 KS (85 kW), pogonjen litij-ionskom baterijom, kao i benzinski motor s 296 konjskih snaga (221 kW). Ova kombinacija čini automobil ne samo malo snažnijim, već i mnogo čišćim. Sveukupno, pogonska jedinica pruža oko 400 KS izlazne snage. Automobil ubrzava do 100 km h za 6,3 sekunde, što je vrlo dobar rezultat za SUV. Maksimalna brzina ograničena je elektroničkim putem na oko 220 km h.
Brzo napunite gorivom.

Mjenjač SUV-a automatski je 8-stupanjski. Zahvaljujući njoj automobil ponekad ide glatko terenski i bez ikakvih problema solidnom brzinom prevlada razna ispitivanja. Koristiti ovo je zadovoljstvo.
Za autoceste i off-road.

Range Rover Sport PHEV prema zadanim postavkama radi s dva uključena motora. Po želji vozač može prebaciti u način "Spremi" isključivanjem električnog motora. To se može učiniti izravno s nadzorne ploče, brzo i povoljno. Ovaj korak omogućuje uštedu energije baterije. No, najvažnije nije to, već to što sučelje automobila omogućava automatsko uključivanje i isključivanje električnog motora na pojedinim sudionicima rute, poboljšavajući vozne performanse automobila. Sve se to događa zahvaljujući sinkronizaciji GPS-a.
Evo kako to radi.

U nastavku teme razgovarat ćemo o tome kako Volvo je pokazao super kompaktan SUV sa staklenim krovom za cijelu obitelj.

Pogledajte video: 2020 Land Rover Defender - FULL REVIEW! (Travanj 2020).

Ostavite Komentar