17 aktualnih ideja dizajna kuhinje koje će oduševiti svaku domaćicu

Originalne ideje za ukrašavanje kuhinje o kojima sanja svaka domaćica.

Ako pitate domaćicu kakva bi trebala biti moderna kuhinja, ona će vam vjerojatno odgovoriti: praktična i lijepa. Uostalom, ako je žena dobro raspoložena, tada će se hrana kuhati puno ukusnije. Prikupili smo 17 relevantnih ideja za dizajn kuhinje koje će oduševiti svaku domaćicu.

1. Suvremeni

Kuhinja je modernog stila.

Elegantna kuhinja u suvremenom stilu s naglašenim zidom ukrašenim pločama obloženim drvetom, crno-bijelim setom, pultom za šankom za stol, keramičkim pločicama na podu i svjetiljkama sa sjajnom kuglom.

2. Zid škriljevca

Svijetla kuhinja sa škriljevskim zidom.

Prostrana kuhinja sa snježno bijelim sjajnim setom, modernim aparatima, lakonski stol za ručavanje izrađen od drveta i škriljevca, koji je postao glavni detalj unutrašnjosti. Ovaj zid može se koristiti za snimanje recepata, podsjetnika, kao i za crtanje.

3. Potkrovlje

Kuhinja u stilu potkrovlja.

Divan interijer u potkrovlju s karakterističnim zidom od opeke, drvenim pultima i policama, kao i ogromnim brojem velikih i malih ormarića za pohranu raznih stvari.

4. Kombinacija boja

Sivo-ružičasta kuhinja.

Izvrsni interijer kuhinje, čija je glavna značajka bila izvrsna kombinacija sive mikrocementiranja i mekanih ružičastih keramičkih pločica.

5. Industrijski šik

Kuhinja u industrijskom stilu.

Prostrana kuhinja u industrijskom stilu s imitacijama zidova od cementa, ormarići od prirodnog drva, modernim aparatima i zapanjujući vanjski stalak za začine.

6. Originalni dijelovi

Snježno bijela kuhinja s drvenim detaljima.

Hladna kuhinja sa snježno bijelim završetkom, otvorenim metalnim policama, trpezarijski stol s drvenim stolom, pletenim stolicama i obiljem živih biljaka, što ovaj prostor čini neobično svježim i dinamičnim.

7. Mali prostor

Malena kuhinja u svijetlim bojama.

Kuhinja s kompaktnim snježnobijelim namještajem, naglašenim zidom s cvjetnim tapetama i sklopivim stolom izvrstan je primjer dizajna malog ugostiteljskog kompleksa u Hruščovu.

8. Moderan stil

Interijer je u modernom stilu.

Sjajni interijer kuhinje uređen je u modernom stilu s funkcionalnim setom, pregača u boji salate, uskim šankom i klasičnim blagovaonom smještenim u prozoru za uvalu.

9. Vintage

Prehrambeni blok u vintage stilu.

Kuhinja s umjetno ostarelim oblogama, raznobojnim ormarima vintage stila i klasičnim drvenim stolom izvrsna je ideja za ljubitelje udobnosti i jedinstvenih gizmosa s poviješću.

10. Pastel

Unutrašnjost je u prigušenim bojama.

Svjež i zanimljiv interijer kuhinje, uređen u neutralnim bojama, s blijedoplavim kutnim kaučem, okruglim stolom i svijetlom slikom.

11. Žuti akcenti

Tamna kuhinja sa žutim naglascima.

Uzak lakonski prostor ugostiteljske jedinice s modernim crno-bijelim apartmanom, mekim svjetlom i elegantnim blagovaonicom sa stolom i svijetlo žutim stolicama, koji je postao glavni ukras interijera.

12. Čarolija svjetlosti

Šarmantna svijetla kuhinja s balkonom.

Prostrana kuhinja u kombinaciji s balkonom, sa snježno bijelim završetkom, naglašenim zidom svijetloplave boje, kaučem od lavande i laganim svjetlosnim namještajem, što unutrašnjost čini svježom i gotovo bez težine.

13. Moderni materijali

Svijetla kuhinja s mikro betonom na zidovima.

Jedinstveni interijer kuhinje s funkcionalnim kutnim setom, otvorenim drvenim policama, staklenim stolom i zidovima obloženim ultramodernim mikro betonom.

Video bonus:14. Provansa

Kuhinja u stilu Provence.

Ugodna svijetla kuhinja s vintage namještajem u stilu Provence i modernim otokom.

15. Stil zemlje

Moderna rustikalna kuhinja.

Divna kuhinja rustikalnog stila s jednostavnim drvenim namještajem i raznobojnim dekorom koji stvara atmosferu topline i udobnosti s dozom nepažnje.

Video bonus:16. Podna obloga

Kuhinja s jedinstvenim finišom.

Svijetla kuhinja, čiji je vrhunac bio neobičan završetak na podu, kombinacija šesterokutnih keramičkih pločica i laganog laminata.

17. Hi-tech

Kuhinja u stilu visoke tehnologije.

Atmosferska hi-tech kuhinja sa sjajnim metalnim pločama na zidovima, jednobojnim crnim kutnim setom, ugrađenim aparatima i velikim otokom za kuhanje i objedovanje.

Video bonus:Nije potrebno zalagati se ni na jednoj opciji, jer ideju možete posuditi samo primjenom u svojoj unutrašnjosti. Ako još niste odlučili, ovih 18 sočnih primjera dizajna i rasporeda kuhinje definitivno će vam pomoći da to učinite.

Pogledajte video: ELFS - First Lady - SS'17 (Travanj 2020).

Ostavite Komentar