Adoodle Enhancer kreativnost: dječja konceptualna tableta za crtanje

Adoodle tablet za crtanje pojmova pojačivača kreativnosti

Tek nakon puzanja, hodanja i razgovora djeca uče crtati, a često gotovo sve ravne površine do kojih dijete može doći postaju platna za dječju umjetnost. Pate tapete i zavjese, hladnjaci i stolovi, ponekad odjeća koja visi na stolici i dokumenti ostavljeni na stolu. A ako album s velikim listovima ne uspije prisiliti mladog Rembrandta da sam ostavi neprikladne površine za slikanje, možda će se sreća nasmiješiti dječjoj tableti za crtanje pod nazivom Adoodle pojačivač kreativnosti?

Autorica ovog konceptualnog uređaja, dizajnerica Alejandra Castelao, svoj projekt naziva trodimenzionalnim digitalnim platnom za slikanje koje djetetu može ponuditi mnogo zanimljiviju zabavu od slikanja zavjesa u dnevnoj sobi. Intuitivna kontrola uređaja učinit će ga prikladnom igračkom za djecu od tri godine, a sposobnost kontrole djetetovog uspjeha putem računala putem bežične komunikacije zasigurno će se svidjeti roditeljima koji ne žele propustiti nijedan trenutak u životu svog djeteta, čak i kad je roditelj sam na poslu, i starije rodbine sjede s djetetom.
Adoodle Enhancer Creative Enhancer pomoći će mladom umjetniku u samoostvarenju
Stylus * pretvara se u marker, olovku, četku, kredu ili sprej
Adoodle Enhancer Enhancer intuitivno se upravlja.

Dakle, da biste uključili tabletu Adoodle Creativity Enhancer, morate je protresti, „probuditi“. A onda počinje zabava. Možete odabrati boje za crtanje iz palete s desne strane ili stvoriti vlastitu miješanjem dvije, tri ili više boja, a zatim spremanje dobivenih „mješavina“ u paleti s lijeve strane. Pored toga, možete odabrati i boju za bojenje samog tableta. Priloženi pisač možete pretvoriti u olovku, olovku, kredu, marker, raspršivač ili četku, samo okrećući njegov vrh, kao da odvijate. Drugi olovka služi kao gumica za brisanje, ali tablet možete očistiti jednostavnim pomicanjem ruke rukom kao da okrenete stranicu odozgo prema dolje.
Možete kombinirati do osam tableta Adoodle Creativity Enhancer u jedan kreativni * krug *
Roditelji mogu bežično gledati rad bebe i najbolji posao spremiti izravno na svoje računalo

Bežična veza s računalom i internetom pomaže ne samo promatrati djetetove kreativne uspjehe, već i kombinirati do osam ovih Adoodle Creative Enhancer crtaćih tableta u jedan "krug", unutar kojeg djeca mogu podijeliti rezultirajuće boje ili si međusobno pomoći crtežima. A dobivena remek-djela djeteta možete i spremiti u posebnu internetsku mapu, zatim napraviti osobnu galeriju djeteta ili, nakon mnogo godina, zajedno pogledati i nasmiješiti se.

Ostavite Komentar